Babanizdan Cok Dayak Yedinizmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gurkan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gurkan

Üye
arkadaslar belki biraz sacma gelecek ama yazin bakalim aranizda cok zopa yiyen varmi.ben bir sefer yedim sadece ama bir hafta valla kendime gelemedim.babam sadece bir kere dövdü ama beni belki 3 kisi dövse o kadar yamultamazlardi :):):)

ewet baya bi dayak yedim :x

Bende üş dört defa yedim :) Tabi küçükken.

dayak yemedim ama lafla dayak yemekten beter ettiği oldu. Tabii arada enseye tokat, kıça şaklak çoktu. Ama annem arada sağlam geçirirdi.

CURL dedi:
dayak yemedim ama lafla dayak yemekten beter ettiği oldu. Tabii arada enseye tokat, kıça şaklak çoktu. Ama annem arada sağlam geçirirdi.

annem benide cok dovdu ama babam dovuncede korurdu :D :D :D :D
12 yasima girince dayak atmamaya basladilar o zamandir daha bi sille bile yemedim :D :D :D

Yaptığım onca şeye rağmen nedense babamdan hiç dayak yemedim. Ama annemden zamanında bol bol yedim. Sanırım birçoğumuzda aynı sedrom söz konusu.

benimde 4 yasinda bi kizim var flexop..ama cok yalanci yaaa :) zamane cocugu iste.daha elimi kaldirmadan bagirmaya basliyor .baba beni yine GEBERTME diye :):):)

Herkes sanirim en azindan bir tokat yemistir :) Bazilari daha fazla ;)

Ben fazla dayak yemedim, sayilacak sekilde (babamin agresif biri olmasina ragmen). Annemden hic bir zaman yemedim, annem lafla anlatir.

Bu baslik icin + rep veriyorum. Konu disina yakisir bir baslik olmus bence.

gurkan dedi:
benimde 4 yasinda bi kizim var flexop..ama cok yalanci yaaa :) zamane cocugu iste.daha elimi kaldirmadan bagirmaya basliyor .baba beni yine GEBERTME diye :):):)

bir reklamda görmüştüm adam çocukla american güreşi yapıyor

yoksa sende öylemi yapıyorsun :)

Şaka bir yana kız erkek farketmez önemli olan sağlıklı olması

fakat kız çocukları babaya çok düşkün oluyormuş şanslıyız gürkan

Annesi ile şimdiden yetiştiriyoruz baksana velete babasının kızı :)

Babamın bakışları her zaman için yeterli oldu.
Annemden birkaç kez oklava ve şakayla karışık şaplak yedim.
Dedem bir keresinde fena dövmüştü. Çenem yerinden çıkacak gibi olmuştu.
Okulda ise liseye kadar yediğim dayağın haddi hesabı yoktur...

Bende babamdan 1-2 kez yedim ama adam haklı ya ben olsam gebertirdim yani ii sabırlı insan 1-2 kez attı kaşıntılıydım ben küçükkene :D Annemde arada patlatırdı bi iki ama kıyamaz sonrada severdi anne işte :) Okulda baya dayak yedim ben ama liseye gelene kadar baya bi yedim okuldada çok kaşıntılıydım aslında lisedede bir iki defa yedim ama ne zamanki tehtidkar tavırlar içine girdim o zaman bıraktılar beni döwmeyi :D

kücükken çok yaramazmışım terlik oklawa yemediğim dayak kalmadı desem yeridri :D
ama hepsini haketmişimdir
10 -12 yaşlarından sonra dayak gibi laflar yedimki terliğ tokatları tercih ederdim yani o derce :D

haklisin flexor kizlar gercekten babaya düskün oluyolar.buda benim kizim.simdiden cok isteyeni var bu veled benim basimi belaya sokacak yavvv :):):)

gurkan dedi:
haklisin flexor kizlar gercekten babaya düskün oluyolar.buda benim kizim.simdiden cok isteyeni var bu veled benim basimi belaya sokacak yavvv :):):)
:lol: :lol:

çok tatlıymış gürkan kızın Allah analı babalı büütsün..

anneniz size oklava yada terliklemi vuruyordu benimki bir gün merdaneyle vurdu koluma kolumu hissedemedim baya süre :D

konuyla alakası yok ama başlık altında 2 tane güzel bebek resmi gördüm benimde kuzen var özledim baya onun fotosunu ekleyeyim dedim

Back
Yukarı