Başlayalı 1.5 ay oldu; Sizce fark var mı? (Karşılaştırma fotoğrafı)

Sizce 3 resim arasında gelişim farkı var mı?

• Total voters
    8
  • Poll closed .
Başlayalı tam olarak 46 gün oldu. Bugün hiç bir değişim olmadığını düşünerek bir karşılaştırma yapmak adına fotoğraf çektim. Benim düşüncem sanki var gibi, ama psikolojik olabilir diye düşünüyorum. Dediğim gibi fark yok gibi geliyor, birde siz yorumlar mısınız rica etsem?
(Göğüs kıllarım ve yağlarımın yarattığı görsel kirlilik adına özür diliyorum, yağ oranım %17,1; bu nedenle diğer kaslarım belirgin değil ya da çalıştıramadım)
Not: Resimler sağdan sola kronolojik sıralanmıştır.
Not 2: Çatlaklar 42 kilo verdiğim için var, şimdiden cevaplayayım. Arkadaşımın sorduğu ilk soruydu.
1jM5AB.png

Kardeşim sabırsız olma. İlla ki değişiklik olacaktır ama şu an resimlerin, aradaki 7 farkı bulun gibi. Değişikliği anlamak için mercekle bakman gerekli. Hele bir 6-7 ay geçsin ondan sonra paylaş resimlerini

Kardeşim sabırsız olma. İlla ki değişiklik olacaktır ama şu an resimlerin, aradaki 7 farkı bulun gibi. Değişikliği anlamak için mercekle bakman gerekli. Hele bir 6-7 ay geçsin ondan sonra paylaş resimlerini
İşte önemli olan o azda olsa değişiklik benim için, ufak bir motivasyon dediğim gibi. Ben 1.5 ayda çok şey beklemiyorum tabi ki, yanlış anlaşılmasın. Günümün çocuğunu forumda geçiriyorum yaz tatili dolayısıyla. 3-4 ayda bile değişimler "gıdım-gıdım" denilebilecek cinsten. Umarım anlatabilmişimdir, lütfen beni anlık hevesle başlayıp bırakan insanlardan görmeyin, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum sadece :)

Rica ederim. Spor motivasyon işi, ihtiyacın olan motivasyonu da bu tip gelişmelerle alacaksın , ben çok bilgili değilim bu konuda ama bu işi yapan onlarca arkadaşım var ve hepsinin cılız hallerini de gördüm :) Yani kolay gelsin , böyle ufak gelişmelerle başlıyor bu işler.

Bu kadar kisa surede fiziksel degisim bekleme. Motivasyonu kaldirdigin agirlikla ve antrenmanlarinin eskiye gore nasil kaliteli oldugunda ara.

Back
Yukarı