Başlangıç

Arkadaşlar merhaba bu forumda yeniyim ve birkaç sorum var,cevaplarsanız sevinirim
Benim boyum uzun ve eskiden yüzme yaptığım için fit sayılcak bir vücudum var diyebilirim.Son 6 aydır sporla hiç uğraşmayıp sağlıksız beslendiğim için ,arkadaşlarımında söylemesiyle tabi, vücudumun bozuluduğunu farkettim.Bir programa başlamak istiyorum fakat öğrenci yurdunda kalıyorum.Akşamları 1-2 saatlik yapabileceğim bir program verebilirseniz sevinirim.Omuzlarım geniş sayılır göğsümde var gibi ama basenlerim çok büyüdü ve göbeğim çıkmadı ama bu gidişle çıkıcak gibi.Sizce nasıl bir program ve diyetle vücudumu düzeltir,korur ve güzelleştiririm?Resim koymamı isterseniz koyarım.
Boy:1.85
Kilo:92
Bel:92
Omuz:52
Kalça:110
Kol:32
Kalçamı ve belimi inceltirken kolumu 35 cmye omzmuda 55 cmye çıkartmak istiyorum aynı zamanda kilo/yağ kaybedip kas kazanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Direkt program istemek forum kurallarina aykiri.yeni baslayanlar bolumundeki sabit basliklari okuman senin icin yararli olacaktir. Oradan bir program cikartip,daha sonra acacagin konuyla programin hakkinda tavsiye isteyebilirsin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Anladım kuralları tam bilmiyodum,özür dilerim.Yinede bu seferlik siz bi öneride bulunurmusunuz hangisine başliyim? :)

Ne gibi olanaklara sahipsin bilmiyorum ama forumda vucut agirligiyla yapilacak program mevcut.dumbell'in varsa evde dumbell'la calisma programi mevcut. Program beklersen kimse yazmaz,cunku forumda cok var. Gencvefit yaz google'a,oradaki seviye 1 programinida yapabilirsin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı