Herkese merhaba arkadaşlar artık kilomun daha nereye gidiceğine bakmadan diyete başlıyorum tabii ki yağ yakım günlüğü bu.Önümde Eylül'ün 10'una kadar zaman var yani gün olarak 83 günüm var.Bu 83 gün de toplam 23-25 kilo vermem lazım.Bu rakam da aylık 8-9 kilo arası ediyor.Bunları söyledikten sonra yaptıklarıma geçeyim.
Günde spor olarak :
Bir kardiyo programım var bu forumdan değerli bir arkadaşım söyledi bana onu uyguluyorum.45 dk sürüyor kardiyo şu şekilde
1 dk 6 hız 1 dk 7 hız 3 dk 9 hız = 4 set 20 dk. 1 dk 6 hız 1 dk 9 hız =5 set 10 dk. 6 hızında 15 dk ve toplam 45 dk oluyor.Günde forumdan gördüğüm dambıl hareketlerini yapıyorum.
Diğer yaptığım şeyler :
Günde 2 bardak yeşil çay içiyorum.
2-3 Güne L-Carnitine alacağım spordan önce kullanmayı düşünüyorum.
Diyet :
Diyet olarak daha aklımda bir şey yok fakat abur cubur yemiyorum.
Sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta 3-5 zeytin şekersiz çay.domates,salatalık,peynir yiyorum.
Öğlen ne yemek varsa ekmeksiz ve az yiyorum.
Akşam da yine aynı ne yemek varsa az ve ekmeksiz yiyorum.
Bu bilgiler ışığında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum
Günde spor olarak :
Bir kardiyo programım var bu forumdan değerli bir arkadaşım söyledi bana onu uyguluyorum.45 dk sürüyor kardiyo şu şekilde
1 dk 6 hız 1 dk 7 hız 3 dk 9 hız = 4 set 20 dk. 1 dk 6 hız 1 dk 9 hız =5 set 10 dk. 6 hızında 15 dk ve toplam 45 dk oluyor.Günde forumdan gördüğüm dambıl hareketlerini yapıyorum.
Diğer yaptığım şeyler :
Günde 2 bardak yeşil çay içiyorum.
2-3 Güne L-Carnitine alacağım spordan önce kullanmayı düşünüyorum.
Diyet :
Diyet olarak daha aklımda bir şey yok fakat abur cubur yemiyorum.
Sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta 3-5 zeytin şekersiz çay.domates,salatalık,peynir yiyorum.
Öğlen ne yemek varsa ekmeksiz ve az yiyorum.
Akşam da yine aynı ne yemek varsa az ve ekmeksiz yiyorum.
Bu bilgiler ışığında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum