Bağırsak enfeksiyonu yüzünden verdiğim kiloları geri alamıyorum

Dostlar merhaba. Ben 3 ay önce bağırsak enfeksiyonu kaptım ve 65 kilodan 2 haftada 55 kiloya kadar düştüm. Midem çok küçüldü doğru düzgün yemek yiyemiyorum hemen tıkanıyorum,incecik kaldım...

Kısa süre içerisinde benim toparlayıp tekrar eski formuma hatta 70 kglere çıkmam lazım ama bunu sadece şişkin göbek ile değilde bütün vücuduma eşit olarak dağıtarak yani hacim kazanarak yapmak istiyorum.

Şu an fitness a gidicek zamanım yok. 2. senem üniversite sınavına hazırlanıyorum o yüzden zamanım zaten dar fitnesse gitmem imkansız. 25 gün sonra sınavlarım bitmiş olucak ve o zaman fitness a başlamayı düşünüyorum ancak ben vücudumu 3 ay içerisinde toparlayıp üniversiteye hazır hale getirmek istiyorum. Açıkçası böyle zargana gibi üniversite kampüsünde gezmek istemiyorum.

Ama bir yandan 3 ay içerisinde hacim kazanma olayının az olacağından içimde bi başaramam algısı var. Sizlerin tavsiyeleri benim için önemli teşekkürler

insan isterse herşeyi başarır şnav barfiks squat dips sana yeter. hiç zaman ayıramam dersen bedava bişi yok illa fedakarlık yapman lazım. ne kadar masraf yapabilirsin haftalık aylık onu bir söyle beslenmenin çeşitleri var fiyata göre. para çoksa kilo aldırıcılar falan kullanabilirsin. sınırlıysa evde kilo aldırıcı şeyşeri akşam yatmadan yiyicen sabah sadece tatlı ye. o marşı çalıştırır iştahını açar bütün gün yemek yersin.

insan isterse herşeyi başarır şnav barfiks squat dips sana yeter. hiç zaman ayıramam dersen bedava bişi yok illa fedakarlık yapman lazım. ne kadar masraf yapabilirsin haftalık aylık onu bir söyle beslenmenin çeşitleri var fiyata göre. para çoksa kilo aldırıcılar falan kullanabilirsin. sınırlıysa evde kilo aldırıcı şeyşeri akşam yatmadan yiyicen sabah sadece tatlı ye. o marşı çalıştırır iştahını açar bütün gün yemek yersin.
Hocam önccelikle cevabın için teşekkürler.
Ailem gainer,aminoasit kullanmama izin vermiyor,gizli gizli alırsam kullanırım anca.. Evde sadece çeyreği kullanılmış 1 kglik protein tozu var.
Ekonomik durumumuz iyi besin yönünden sıkıntı olmaz.

tamam zaten bu tozlar çoğunlıkla motivasyon. protein tozu senin istediğin hızı vermez. uyarayım sana en sağlıklı şeyden bahsetmiycem. sana hızlı halletmek lazım ona göre söyliycem. ilk önce hastalık ve ilaçlar yüzünden bardağındaki şirin mikropçuklar ölmüştür onları yerine koyman şart. başkası daha az içe bilir ama sen günde yarım litre kefir iç boza bulamazsın bu mevsimde buluran a bulamazsan bulgurdan çok kolay yapılıyor. ben ekmek mayasıyla yapmıştım boza yap iç hem kilo almaya hem barsak mikroplarını tekrar toplamaya. dediğim gibi kahvaltıda tahin pekmez ye. sana gainer tarifi veriyim. yarım paket dondurma 4 adet dr oetker milkshake tozu. 200 gr süt. 2 muz. elindeki yarım protein tozunu bunun içine yarım ölçek koyarak epey uzun idare edersin. her gün kahvaltıda spordan sonra ve yatmadan iç boğaızını hasta etme dondurmayla dikkat et.

buradan güzel, sağlıklı bir beslenme programı bul ve uygula yazdığım gaineri o progamın ekstrası olarak yap sen miden küçüldüğü için ok yiyemezsin ama içebilirsin. dediğim egzersizleri ihmal etme 3 ayda seni salona rahatça hazırlar.

Back
Yukarı