Bıktım artık

arkadaşlar merhabalar 3 Aydır spor yapıyorum gainer toz kullanıyorum beslenmeme protein değerlerine dikkat ediyorum ama milim gelişme Yok gerileme var daha kilo alamıyorum veriyorum bunda doktor destekli steroid kullanımı gördüm internette o işin Aslı nedir ne tavsiye verebilirsiniz yardımcı olur musunuz

Steroid isine hic girme kardrzim sen daha yenisin hemdr ve 3 ayda degisim gormedin diye motivasyonunu yitirme bu iş sabır işidir günde kac kalori aldıgina dikkat et biraz fazla alman gerek ve antremanda ne kdr zorluyorsun kaslarini buna dikkat et bastigin agirliklari her hafta artirmaya calis hafif basarsan gelisme göremezsin kısa vadede

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağırlıkların artıyosa gelişim vardır fakat bi yerde hata yapıyor olmalısın. Her insan belli hastalığı yoksa gelişir. Az yada çok

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağırlıkların artıyosa gelişim vardır fakat bi yerde hata yapıyor olmalısın. Her insan belli hastalığı yoksa gelişir. Az yada çok

Abi hastalık çıkmıyor hatta yarın tekrar gideceğim iştah için bir Öner'i var mı belki yedigimin bi 4 5 katını yersem etki eder[DOUBLEPOST=1500492714][/DOUBLEPOST]
Steroid isine hic girme kardrzim sen daha yenisin hemdr ve 3 ayda degisim gormedin diye motivasyonunu yitirme bu iş sabır işidir günde kac kalori aldıgina dikkat et biraz fazla alman gerek ve antremanda ne kdr zorluyorsun kaslarini buna dikkat et bastigin agirliklari her hafta artirmaya calis hafif basarsan gelisme göremezsin kısa vadede

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kilo da vermişim daha almaya çalışırken

Açıkçası, ben yediklerime dikkat etmiyorum. Evde ne varsa o. Ne kilo aldım ne gelişimimden ödün verdim diye düşünüyorum. Ne varsa yemeyi deneyin bence. Spordan 2 saat önce ve spordan hemen sonra evde yemek yiyorum ekstra.

Back
Yukarı