Pısırıkkatil
Üye
kollar için yardım
Eksik yazmisim kusuruma bakma.zaten ben suan da 42-43 cm kolu 45 yapma derdin deyim dedigin dogru campundlar onemli.ornegin close grip bench p 100 kg 6-8 tekrar arasi yaparim misal.acaba dev set mi yapsam.Kollar büyümüyor diyerek özel kol günleri vs yapmanın pek bir faydası olmaz.
Bench Press, Dips, Geniş tutuşlu barfiks, Chin Up gibi tricepsi ve bicepsi öküz gibi çalıştıran compound egzersizlere yönelmeli ve güçlenmelisin.
Kol günü yapıp küçücük kasa 4 farklı hareket yapmanın bir mantığı yok. Antrenmanların sonuna da 3-4 set 8-12 tekrar aralığında süper set şekilde biceps curl ve triceps pushdown gibi bir şey ekleyebilirsin.
Eksik yazmisim kusuruma bakma.zaten ben suan da 42-43 cm kolu 45 yapma derdin deyim dedigin dogru campundlar onemli.ornegin close grip bench p 100 kg 6-8 tekrar arasi yaparim misal.acaba dev set mi yapsam.
Aynn.zaten ppl yapiyorum.birinde kilo kasarm digerinde ise senin dediğin gibi.sure,ileri seviye teknik fln.sence incline press yerine goguste close grip bench basayim miAğırlık arttırmak yerine bence de dinlenme sürelerini kısarak ya da no rest şeklinde 2-3 tane farklı harekete girerek kası zorlamayı deneyebilirsin.