Ney ?Epifizler kapanmış m~
Doktor ne dedi epifizlerin kapanip kapanmamasi hakkinda
Açık dedi ama internet de bir kaç doktora sordum bazıları açık bazıları ise kapanmış dedi. Bir de size sorayım dedim.Doktor ne dedi epifizlerin kapanip kapanmamasi hakkinda
Açık dedi ama internet de bir kaç doktora sordum bazıları açık bazıları ise kapanmış dedi. Bir de size sorayım dedim.
Cerrahi operasyon ile açılmaz mı ?Epifiz diyafiz kaynaşması gerçekleşmiş.Yani büyümeniz durmuş görünüyor.Fitness ın kemik sertleşmesiyle ilgisi yoktur.Geçmiş olsun.
Hahaha akşam akşam iyi güldüm oldu olacak bide doktora açma kapama düğmesi koydurCerrahi operasyon ile açılmaz mı ?
Ben 1.90 boya az diyorum sen 1.70 diyorsun. yarın ortopedi doktoruna gidicem. Doktoru zorlucam bakalım yapabileceği bir şey varmıymışHahaha akşam akşam iyi güldüm oldu olacak bide doktora açma kapama düğmesi koydurVücudunun her bir eklem bölgesini kırıp demir koymaları gerek yanlış hatırlamıyorsam 207 tane felandı düşün 207 yerinden kırıp aparat koyacaklar
Şaka bi yana yok kardeşim belki 170 olursun.
Ben 1.90 boya az diyorum sen 1.70 diyorsun. yarın ortopedi doktoruna gidicem. Doktoru zorlucam bakalım yapabileceği bir şey varmıymış
Bir tane Endokrin doktoru epifizlerin kapandı 1.75 olursun dedi omurgadan uzarsınd edi. Bende bu kez bacaklarım kısa kalır diyince diyecek bir şey bulamadı.15 yasindan sonra 20 cm uzamak imkansiz gibi birşey. Hele epifiz kapsndi ise 170 i bile bulamayabilirsin
Bir tane Endokrin doktoru epifizlerin kapandı 1.75 olursun dedi omurgadan uzarsınd edi. Bende bu kez bacaklarım kısa kalır diyince diyecek bir şey bulamadı.
Dayının adı ne ? İstanbul içinde mi ?Epifizlerin kapandı ise 7 cm falan degil 2-3 cm uzaman gerek. O endokrin doktoru ilginç konuşmuş. Ancak doktorlar bazen böyle yapıyor hastalari başından savmak için. Benim babam cocuk doktoru,dayim da cocuk endokroloji doktoru oradan biliyorum. Yani hastaya aciklamadiklari veya hastayi ikna edemedikleri durumlarda sallıyorlar
1.90 a az diyorsan üzgünüm ama istesen de istemesen de maksimum 170 civarı olacaksın böyle yaşamaya alışmanı tavsiye ederim yoksa takıntı haline getirebilirsin.Ben 1.90 boya az diyorum sen 1.70 diyorsun. yarın ortopedi doktoruna gidicem. Doktoru zorlucam bakalım yapabileceği bir şey varmıymış