Büyük kaçamak sonrasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hotaru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hotaru

Üye
Merhaba arkadaşlar 2 haftadır gayet düzenli diyetimi bugün büyük kaçamaklarla bozdum,(1 kase aşure 1 dilim muzlu üçgen pasta,karışık tost,sosisli gün içinde yediklerim:S)güzel de kilo veriyordum fitness yapıyorum,yarın için kaldığım yerden devam mı etmeliyim detoks mu yapmalıyım ???kafa_

sorun yok devam 2 haftada bir olur bole seyler keske bizimde 2 haftada bir olsa razıyız valla :)

hiç sorun yok, bugünkü antremanını sıkı yap. sonuna sıkı ve yoğun bir cardio ekle.
yarın da kaldığın yerden devam et.

haftada 1 gün hile yaparım ben. hem psikolojik, hem fiziksel olarak faydalı oluyor diyet esnasında stratejik seçilmiş hile günleri.
sen tabi biraz abartmışsın ama moral ve motivasyon bozma :)
en önemli olay moral ve motivasyonda.

aynen :Dideal kiloma geldiğimde çok sık bozuyorum daha bilinçli davranmam gerek,yarın sabah aç karınla sıkı bi antreman kaçınılmazthums:

aman sakın cekdirmeyin öyle azaplar kendinize yaptıysanız yapntınız afiyet olsun nefis körelmesi lazım yoksa dahada kötü seyler yaparsınız bosverin cezalandırmayın kendinizi

diyetisyenin hazırladığı 5 öğünlü bir diyet yapıyorum zaten işkence gibi değil aç kalmıyorum ama o baklavayı görünce başım dönüyor hyper_diyet yapmazsam hergün bu şekilde giderim ben eylülden beri spor yapıyorum daha yeni diyetle beraber verim alabilmeye başladım hızlı bir şekilde

ertesi gün onları düşünerek acısını çıkar hakkıyla yap ztn aklında kalmaz pişmanlığın geçer gider öyle düşünmek bile insanı motive ediyo... :))

ertesi gün bol protein al karbonhidratı azalt ve sıkı bir idmanla telafi edersin

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı