Büyük abs, six pack 15 yaşındayım -burak

Gerçekten büyük bir tebriği hak ediyorsun. Yorumda paylaştığın 9min Abs Workout videosu benle beraber bi çok arkadaşa çok yararlı oldu.
- İyi Forumlar

Bu program'ın 3 ay da bunu yapması bana biraz garip geldi açıkcası...
Tendinous-Inscriptions'lar okkey de bu kadar belirgin External Oblik'ler helal valla:)
Şanslı bir gen haritan var:)

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum, programın yok aslında şu videodakileri uyguluyorum 8 Min Abs Workout, how to have six pack (HD Version) - YouTube son 3 aydır yapmıyordum 4 gün önce başladım tekrardan yapmaya. Daha uzun ve iyi videoyu bugün-yarın çekip koyarım arkadaşlar iyi forumlar dumbelllls

bu 8 min abs yi yaparken ensem ağrıyo başklarındada aynı şikayet var forumda yaşıyan varmı ellerimi bıraktım biraz azaldı ama genede enseyi zorluyo sanki

six packler güzel. tebrikler. sana şunu da söyliyim, herşey six pack değil :) six pack'e yuklenıcegın kadar biraz da diğer bölgelerıne yuklen, o yaşta görüntün zaten çok iyi, birde diğer yerlere yüklendın mı iyidende iyi görünür. tekrar tebrikler ;)

Bende 4 ay önce evde çalışmaya başladım sadece 5kg dambılım vardı 3-4 hafta önce 33 kg dambıl set aldım. Bende kendi kafama göre 3-4 set üst karın 2 sette alt karın çalışıyordum benim de senin gibi baya olmuştu hatta göğüsle karın birleşiminin ordaki oblikler fazla gelişmiş çıkıntı yapıyordu :D 2 ayda süper baklava yapmıştım fakat 1-2 aydı karın çalışmıyorum ve kaslar azaldı diğer bölgelere ağırlık verdim. göğüs biceps falan çalışıyorum şu sıralar sırt çalışmaya başladım. sana önerim diğer bölgeleride en azından vücut ağırlığınla çalış ve karın çalışmayı bırakma.

Sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum
1442169060840.jpg

Back
Yukarı