Bütün tavuk sorunsalı

Merhaba dostlarım, bildiğiniz gibi tavuk göğsü yağsız ve kuru et ve bir süre sonra yemekten sıkılıyor insan. Ben bugün bütün tavuk aldım yaklaşık 1153 gramdı. Onun derisini hatta kanatlarda ki deri dahil , sırtını, iç yağlarını falan tamamen temizledim, temizleyince 900 gr gibi kemikli( yaklaşık 200 gr kemik çıkar içinden ) et kaldı. Onu buharda baharatlayarak çok çok çok az yağ ile 105 dakika pişirdim ve inanılmaz lezzetli sulu güzel bir tavuk oldu. O kemikli bütün tavuğun 600 gramını yedim. Aslında hepsini yerdim ama fazlası yağ yapacağı için zararlı diye yemedim.Ama kafama yine şu takıldı. Ben spor yaparken hem az biraz kas gelişimi yapıyorum hem klilo vermek amaçlı diyet yapıyorum. Günde 1700 kaloriyi nadiren geçerim. Bu yediğim tavuk 750-800 kalori olduğu için sorun yok ama kafama içinde ki yağ oranı takıldı. Sizce benim diyetime öyle olumsuz etkileyecek yağ almışmıyımdır bütün tavuktan? Ben profesyonel sporcu değilim, yada amatör bile değilim. Ben sadece boğazımı sıkarak yaptığım bu diyeti olumsuz etkilemesinden korkuyorum.O kadarcık bile yağ etkiler mi? Çünkü göğüs yemekten cidden gına geldi. İnsan sulu bir et istiyor böyle arada da olsa

Back
Yukarı