Bütün emeğim bir kaç günde heba oluyor

Merhaba arkadaşlar. Derslerimden dolayı dönem içinde sonbaharda 3 ilk baharda 3 olmak üzere 6 ay vg yapabiliyorum. Her seferinde 53 kg başlıyorum. 57 58 lere geliyorum 3 ayda yağlanmadan. Ama 1 hafta beslenmeme dikkat etmesem 1-2 kilo veriyorum hemen. Kısaca yaz ve kış tatiline girince, aldığım tüm kilolar yabana gidiyor her seferinde başa sarıyorum. Metabolizmam çok hızlı sanırım. Günde 2-3 defa büyük tuvalete gidiyorum. Onunla mı alakalı acaba. Yoksa normal bir durum mu ? Mesela geçen lerde 2 günlüğüne kampa gittim. Haliyle düzenli beslenemedim. 2 günde 2 kiloya yakın vermişim. Ne yapacağım bilmiyorum. Emeğim boşa gidiyor gibi hissediyorum.

2 günde 2 kg vermen normal koşullarda imkansız gibi bir şey. 2 kg vermen için 14-15 bin kalori açık oluşturman gerekiyor ki bunu 2 günde hiç bir şey yemeden bile yapmak çok zor. Ya endokrinolojik bir problemin vardır ya da az veya hiç yemek yemiyorsundur. Dahiliyeye gidip şikayetlerini söyleyerek bazı testleri yaptırabilir, daha sonra sonuçlarına göre diyetisyenle görüşebilirsin. Sağlıklı sporlar

Ilkini tok karnına ikincisini aç karnına tartılmışsındır. Neyse konu bu değil. Herşey senin hedeflerinle alakalı. Vg yi neden yapıyorsun? Neden bırakıyorsun? Ders vg ye veya vg derse engel değildir. Eğer gerçekten amacın vücudunla ilgili bir şeyleri gerçekleştirebilmekse bahaneleri bırakıp antrenmana devam edeceksin. Amacın sağlıklı bir yaşamsa illa vg yapmana gerek yok.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilkini tok karnına ikincisini aç karnına tartılmışsındır. Neyse konu bu değil. Herşey senin hedeflerinle alakalı. Vg yi neden yapıyorsun? Neden bırakıyorsun? Ders vg ye veya vg derse engel değildir. Eğer gerçekten amacın vücudunla ilgili bir şeyleri gerçekleştirebilmekse bahaneleri bırakıp antrenmana devam edeceksin. Amacın sağlıklı bir yaşamsa illa vg yapmana gerek yok.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ağır bir bölümde okuyorum, aralık ayı sabaha kadar ders calışıp gündüz sınava girmekle geçiyor. Her gün 1 sınav oluyor 2 hafta boyunca. Sömestrda da memlekete gitmek zorunda kalıyorum orada spor salonu yok köy maalesef

Ağır bir bölümde okuyorum, aralık ayı sabaha kadar ders calışıp gündüz sınava girmekle geçiyor. Her gün 1 sınav oluyor 2 hafta boyunca. Sömestrda da memlekete gitmek zorunda kalıyorum orada spor salonu yok köy maalesef
Bunların hiç birisi beslenmeni bozmak için sebep değil. Antreman yapmasan bile kalorini aşarsan sıkıntı olmaz, bişeyler olmasını istiyorsan bişeylerden feragat edeceksin.

Back
Yukarı