Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Açık havada bol oksijen ve süper manzarada yapılan kardionunun zevki bir başka olsa gerek..
bu birde ekip halinde yapılan bir aktivite ise sanırım motivasyon çok daha fazla olur..
Açık havada yapılan cadio bence de en iyisi ama bu ortamda cardio yapmak beni boğar. Benim tarzım sabah hava hafifi nemliyken kalın giyinip ağaçların arasında patika veya bir yolda koşmak. Hava hafif alacakaranlık olucak tabii.
Bi becel reklamı vardı kalbinin peşinden git falan diyordu orda reklamda bir adam bi yolda koşuyordu. İşte tam öyle bir yer olucak... Harika bir ortam bence
peki 100 metre kare bi salonda shakira beyonce rihanna lopez keri hilson madonna minogue gaga kesha ve sen antreman yaparken nasıl ? olur ben 1 ıncı dakkadan kalpten gıderım kesın ))
haha :lol:
aslında bayanlar bölümüne koyacaktım resmi ama herkes spin bike yapabilir diye buraya koydum..vg anlamında hep hardcore düşünmüşümdür ama kardioya gelince tarzım nedir bilmiyorum zira henüz kardio yapmışlığım yok