Böyle bir vucüt kaç ayda yapilir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10785_14352.jpg

Model veya Manken olmak istiyorum.Herkül gibi bir vucüt istemiyorum.Mankenlerin vucütu gibi fit bir vucüt olmasını istiyorum.Böyle bir vucüt ortalama kaç ayımı alır ?

NOT:Boy 1.82,kilo 72,yaş 18.

Birde başka bir sorum daha var.Vücut yağ oranı kilosu normal olup yağ fazla olma gibi bir durum söz konusumu acaba ? Birde vücut yağ oranını nerden ölçtürüyoruz ? Teşekkürler arkadaşlar .

3 ay 23 gun 4 saat 45 dakıka 34 sanıyede yapılır

cevap veren olmus bıde cıddı cıddı

ne bılsın mıllet senın genetıgın nedır

adam var spor yapmadan bole kı bence bunun ıcın spora gerek bıle yok ortda vucut yok cunku dıte yap yeter bıde sınav falan tamamdır

adam var spor yapmadan bole kı bence bunun ıcın spora gerek bıle yok ortda vucut yok cunku dıte yap yeter bıde sınav falan tamamdır

arkadaş bi soru sormuş bizde cevabını verdik fit severler olarak kınıyorum seni :D

Nasıl ortada vücut yok.İdeal manken vücutu bu.Adam Best Model Of Turkey 2.cisi,Dünya erkek güzellik yarışmasında(Manhunt international) 1.ci seçilip dünyanın en çekici erkeği seçildi.

arkadaş bi soru sormuş bizde cevabını verdik fit severler olarak kınıyorum seni :D

hhaaha bu superdı ıste :) bende ayımsı vucut sevenler olarak senı kınıyarak karsılık verıyorum :)

Nasıl ortada vücut yok.İdeal manken vücutu bu.Adam Best Model Of Turkey 2.cisi,Dünya erkek güzellik yarışmasında(Manhunt international) 1.ci seçilip dünyanın en çekici erkeği seçildi.

e yanı bu onun vucudunun ıyı oldugu anlmaına gelmez kı

vucut var deyınce bı standardı vardır bu ısın tolga bılgımız zayıf erkek ıste

ısterse 20 sene ustuste secılsın dunyanın en bılmem nesı vucut yok ıste kas oranı dusuk cunku dıyetle ve basıt egzersızlerle dahı yapılabılır

ıdeal manken vucudu sanırım sen yanlıs anladın yag oranı dusuk bazı oarnları tutturan vucut tıpıdır ole yapılan bır durum degıldır yanı genetık bazı kemıksel ozellıkler ıster

hayal kurmamak gerke adamın genetık olarak cok duzgun bır yapısı var zaten

Evet yazlıkçı başlıkları da gelmeye başladı...

Böyle bir vücut demişsiniz fakat ben bir vücut göremedim ortada.
Vg sporuna yabancı olduğunuz belli.
Verdiğiniz fotolardaki mankenin omuzunda en ufak bir şekillenme bile yok, önkol-arkakol en ufak bir hipertrofi belirtisi yok...
Diğer ana gruplarda aynı şekilde.
Sadece yağ oranı çok düşük.

Doğru bir beslenme ile vücut yağ oranınızı düşürür, her sabah 10 şınav çekerseniz böyle bir vücut olur ;)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!

Alıntı:
Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme
ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı