Böyle bir vücut için kaç saniye çalışmak lazım

evet arkadaşlaaaarrrr....

çok istedim, çok istedim....

veee istediğim vücudu yaptım...

öncesi ve sonrası olarak size 2 resmimi göstericem, foto ekleme kurallarını okudum hatmettim.

pozlar eksiksiz yaniii

nasıl yapmışım vücudumu, süper olmuş di mi??? gelişme var di mi??

ÖNCE

SONRA

ama böyle bişey olmaz. lütfen. lütfen yani. kaç saniye falan diye. ciddi olalım arkadaşlar. böyle bi vücut için en az bi kaç dakika lazım :D:D

Bol Bol YağLı Beslen . Bilinçsiz Spor Yap Ve Bilinçsiz Beslen . Gunde En Az 4-5 öğün ye . Hepsinde Kesin Hamburger , Kızartma vs olsun . Bu ŞEkilde 5-10 saniye de olabilirsin kanımca (:

Hep gözlemliyorum bu sporu yapanların tarzıda oturuyor.Saniyeler içinde oturan tarzından dolayı ayrıcana tebrik ediyorum seni SAVAŞ74.Yanlız fazla yapma fazlası kötü duruyor ;) öyle iri kas hoş değil ince kas sever kızlar ;)

salona gidiyomusun yoksa evde mi çalışıyosun? onu da yazsaydın, eğer salonda yapıyosan bi kaç saniyede tamamdır evdeyse dakikalarını alabilir ama seni çok azimli görüyorum hamburgere devam :)

36 yaşındasın açtığın konuya bak,

Yani 14 yaşındaki çocuk yapmaz bunu gereksiz kalabalık.Bide cevap atmışlar ya ciddi ciddi.

Olursun sen iste hersey olursun gözlüklerin yeter senin.

Son düzenleme:
ciddi ciddi cevap arayan kim

zaten 36 yaşımda olduğum için açtım konuyu :D
vaktim öyle senin gibi dumbelllls

*

gözlükleri kaldırıp indiriyorum, yüz kaslarım gelişti :badgrin:

*

ah ah birazcık "sense of humour" lütfen...:p

zaten 36 yaşımda olduğum için açtım konuyu :D
vaktim öyle senin gibi dumbelllls

*

gözlükleri kaldırıp indiriyorum, yüz kaslarım gelişti :badgrin:

*

ah ah birazcık "sense of humour" lütfen...:p

Söyledimya senin gözlüklerin yeter hyper_ hyper_ hyper_ hyper_ hyper_

Abicim çok çalış azmet olur ama unutma doğal beslen.Supplemente bulaşma.Bizim burda bi adam var doğal beslenerek 90 cm kol yaptı.Hem protein tozu penisi küçültüyor bizim burda birinin ki kurudu yere düştü.Hem toz kullanırsan böbrek taşı olur kanser olursun.

Ben en çok yukardaki mantaliteye sahip insanlara gülüyorum ve kızıyorum. :D:D

şaka gibi :S

konudan haberin varmı bilmiyorum ama vg saniyeler değil yıllar alan birşey gel gelelim ağırlık kaldırmak vs sana ters fast food yiyerek yapıcam diyosun ve o resimdeki adam ps ile yapılmış öylesine bir vücut için heralde ömrün boyu çalışman lazım

yarım saattir gülüyorum şu yoruma :D savaş74 yine yemleri atmış art arda, oltaya gelen de bol :D

ya süper olmuş...bizim arkadaşlar arasında yaptığımız geyik bu ama böle daha güzel olmuş :D

bu arada hap toz falan kullanıo musun...bi arkadaşım söledi..toz değilde hap çok zararlıymış

Son düzenleme:
şaka gibi :S

konudan haberin varmı bilmiyorum ama vg saniyeler değil yıllar alan birşey gel gelelim ağırlık kaldırmak vs sana ters fast food yiyerek yapıcam diyosun ve o resimdeki adam ps ile yapılmış öylesine bir vücut için heralde ömrün boyu çalışman lazım

işte bu cevaba bayıldım. Face den hayran sayfası aç hayranın olmak istiyorum.

Bu vücut kolay günde 3 defa seviştim mi olay tamamdır.

Son düzenleme:
Back
Yukarı