Böyle bir vücut için kaç saniye çalışmak lazım

SAVAŞ74

Üye
Şİmdi ben bu işe dün başladım. VG yapmak isityorum. Çok hevesliyim. Kendim böyleyim.

İşte böyle olmak istiyorum. Çok azimliyim çok çalışıcam.

Bir de öyle, ağır kaldırmayı filan sevmiyorum. koşmak da bana ters...böyle fast food yemek iyi geliyor psikolocime.

Ne yapmam lazım? Yılda kaç saniye çalışmam lazım? ne kadar süre sonra bu adam gibi olurum? bu şekilde devam etsem yağlar kasa döner mi?

Yol gösterin lütfen.

hevesimi kırıyorsun @Caribbean,
olmaz olmaz deme olmaz olmaz...

3-4 saniye bile uzun @umut, bana daha çabuk lazım
akşama kızlar gelcek havuzda güzel gözükmek istiyorum

çok hevesliyim, dün akşam başladım...
yardım edin noooluuurrr.

kimse yok mu yaaaa...

• Like
Reactions: R10
şaka gibi :S

konudan haberin varmı bilmiyorum ama vg saniyeler değil yıllar alan birşey gel gelelim ağırlık kaldırmak vs sana ters fast food yiyerek yapıcam diyosun ve o resimdeki adam ps ile yapılmış öylesine bir vücut için heralde ömrün boyu çalışman lazım

yıllar olmaz, yılllarrr olmazzzz
çabuk lazım, çok çabuk lazım...

yav bu arada yukarda resimde adamın dizi yokmuş yaaaa :lol:
korktum valla :lol:

• Like
Reactions: R10
heralde hesabını başka biri bize şaka yapmak amacıyla kullanıyor. bu forumda 254 tane mesaj yazan birinin böyle komik şeyler yazması garip değilmi arkadaşlar.?? modlara duyurulur

hahahah bu tarz ciddi yazi yazanlar için bu güldürücü başlik güzel olmuş.. birşey ekilmeden birşey biçilmiyeceğini çoğu yeni başlayan insanlarimiz bilmiyor.

Fast foodla sıkı beslenirsen çok uzun süreceğini düşünmüyorum. Ayrıca arkadaşın dediği gibi istemek işin yarısını yapmaktır, şimdiden yolu yarılamışsın tebrik ediyorum. Diğer yarısı da sıkı fastfood beslenmesiyle olacaktır eminim. Her saniye resim çekmeyi unutma, before and after için. Biz de gelişmeleri takip ederiz böylece.

tahmini rakam!

istemek başarmanın yarısıdır şimdiden yarısı kadar olmuşsundur :P

hehe...çok azmettim çoook :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
biraz daha istersem kaslarımın ptlamasından korkuyorum :lol::lol::lol::lol:

ah bir de şu işin hapı olsa, hapı içtikten sonra fast food yeyip yağları hemen kas olarak çıkarsa :lol::lol::lol::lol:

*

bir de şu "yağlar kasa döner mi" sorusu için bir topic açmayı düşünüyorum...

o konuda da yardımlarınız bekleyebiirilim :lol::lol::lol:

mesela yağların kasa dönmesi için günde kaç adet ekmeği tereyağına daldırıp üzerine kaymak sürüp yemeliyiz? ekmeğin sadece içini yiyerek gündne 2 ekmek yeter li mi? günde kaç adım yürümek yeterlidir? illa koşmak lazım mıdır? koşmazak olmaz mı?

ağrılık kaldırmak yerine "büyük fast food posriyonlarını masadan alıp ağzımıza götürme antremanı" işe yarar mı? mesela ABDdeki gibi 2 litrelik kolayı her seferinde içmek iyi biceps yapar mı?

sorum çoook...:lol::lol::lol::lol:

forumda çok sık raslıyorum hiç unutmuyorum birisi; ''3 ay çalıştım artık gelişmek istemiyorum, çok irileşttim'' diye bir başlık açmış dedim kendi kendime senın neyine bu spor git masa tenisi oyna, kek pişir, çiçekleri sula : )

devam et akşama olur

kardeş bu adamdakiler latus masturbatus,yani halk arasındaki adıyla osbir kası.bunun için de Çorum İnstitute of Bio-Technologies'de yapılan 2010 tarihli araştırmalara göre en verimli çalışma yöntemi uzman hekim kontrolünde haftada 14 kere...bir sabah bir akşam.

Back
Yukarı