megadave
Üye
Yaklaşık 1.5 yıldır spor yapıyorum ve amacım böyle zayıf ama fit yağ oranı düşük, kas hatlarının belli olduğu parçalı bir vücut yapmak.Boyum 1.65 kilom da 64.Bana yapılan tavsiyeler hep önce yeterince hacim almam sonra da definasyona girip zayıflayarak vücudu parçalamam yönünde oldu fakat yağ oranım çok fazla olmadığı ve ideal kilo aralığında olduğum için ben pek şişme taraftarı değilim ve pek de şişemiyorum açıkçası sadece birazcık daha hacim alıp vücudun hatlarını ortaya çıkarmak istiyorum.Her ne kadar yağ oranım fazla olmasa da vücudumun bazı yerleri özellikle kollar bulk olmaya başladı ve ben bunun olmasını istemiyorum.Definasyona girmeye kalksam zaten fazla olmayan hacmimi de yok edip en başa dönmek de istemiyorum.Bu yüzden acaba 1 hafta Alman Hacim Çalışması gibi sırf hacim almaya yönelik, 1 hafta da şurada da verildiği https://www.bodyforumtr.com/vbforum/spartacus-al-ma-rutini-t30310.html gibi daha çok yağ yakıp define olma amaçlı bir program yapsam istediğim sonucu alabilir miyim ya da daha başka alternatif bir program uygulayabilir miyim? Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.