Böyle bi vücut için kaç ay ve neler gerekir ?

biliyorum bu bacak kasanı unutmuş yapmayı :d arkadaşlar boyum 1.72. kilom 63. yaşım 21 ve lise 1 giden çocuklar gibi görünüyorum S beden tişört bile bazen bol olduğu oluyor. xs giyiyorum :( şu vücudu nasıl yaparım psikolojim gerçekten bozuldu ve kesin karar verdim vücut yapmaya 10 ay 24 ay farketmez şu vücuda yakın nasıl olurum neler kullanmalıyım nasıl kilo alırım lütfen yardım

Kendine inan bu işe başlayan adamların çoğuda bu yüzden başlamıştır başta fazlasıyla çelimsiz ve zayıf oldukları için ama sen istedikten sonra her şeyi yaparsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 400
dengelerini iyi oturtursan bir kaç ayda yaparsın.1 yılda daha iyisini bile yaparsın.

Nereye yapuyor 1 kac ayda yahu :) sirf o kolu oyle yagsiz 2 senede anca buyutur oda ciddi disiplinle

Arkadaşın ölçülerini bilmiyorum,ama tahminimce yağsız ve çok yağlanan bir yapısı yok olsa şimdiye kadar olurdu,eh verdiği fotoğrafta benim gördüğüm kadarıyla o kolun ölçüsü maximum 40,genç olduğunu da eklersek dolayısıyla o büyümeyi yakalayabileceğini düşünüyorum,okadar temiz şekilde aynısı olmaz,ama yaklaşır diye düşünüyorum.

Beslenmesine,uykusuna,antrenmanına dikkat ederse,gençliğini kullanırsa,genetiği de izin verirse 6 ayda-1 yılda neden olmasın? Hem olumlu düşünmek lazım :)

Hadi diyelim 1 ayda gogsun oyle olucak,ya sonra ? Birakican galiba sporu :) body mezarligi bu kolu bu gogsu kac ayda yaparim diye soranlar dolu,bu sporun donemlik degil omurluk olduguna adapte olmadiktan sonra o vucudu asla yapamazsin

Hadi diyelim 1 ayda gogsun oyle olucak,ya sonra ? Birakican galiba sporu :) body mezarligi bu kolu bu gogsu kac ayda yaparim diye soranlar dolu,bu sporun donemlik degil omurluk olduguna adapte olmadiktan sonra o vucudu asla yapamazsin
bırakmıcam kardeşim salonda belli vücut yakalayıp evde devam edicem ömrümün sonuna kadar nasıl para harcıyım salona ?

Dalga mi geçiyorsun yok kolu ne kadarda yapalım göğüs ne kadarda olur nerden bilsin buradaki üyeler müneccin mi adamlar? Fitness salonları para tuzağı kadarda Saçma bir şey duymadım ortalama bir salon aylık 60 TL kısacası 6 paket sigara parası onuda karşılıyamıyorsan hiç yapma bu spor beslenme üzerine kurulu beslenme yoksa sonuçta yok beslenmeden kasıt kuru fasulye pilav değil günlük en az 400 gram kırmızı veya beyaz et,yumurta peynir
Kusura bakma ama Hayatın boyunca o fotoğraftakı vücüda sahip olamayacaksın 1) azmin yok vücüdü yapıp evde hafif çalışırım diyorsun sanki o şekilde koruyabileceksin 2) maddi durumun elverişli değil 3) Genetiğin müsait değil 173 boy ve anlattıklarına bakılırsan çatın da dar belki azmin olsaydı mümkün olurdu ama imkansız

Ayrıca 6 ayda böyle bir vücüt yapılır diyen arkadaşlar herhalde ya genetic freak yada tren asetat manyağı

Son düzenleme:
Dalga mi geçiyorsun yok kolu ne kadarda yapalım göğüs ne kadarda olur nerden bilsin buradaki üyeler müneccin mi adamlar? Kusura bakma ama Hayatın boyunca o fotoğraftakı vücüda sahip olamayacaksın 1) azmin yok vücüdü yapıp evde hafif çalışırım diyorsun sanki o şekilde koruyabileceksin 2) maddi durumun elverişli değil 3) Genetiğin müsait değil 173 boy ve anlattıklarına bakılırsan çatın da dar belki azmin olsaydı mümkün olurdu ama imkansız

Ayrıca 6 ayda böyle bir vücüt yapılır diyen arkadaşlar herhalde ya genetic freak yada tren asetat manyağı

ben neden öyle dediğimi sebepleriyle açıkladım,tam olarak aynısı da olmaz dedim zaten...antiteziniz varsa paylaşın.Bu arada içinde tren içerecek kadar sağlam bir küre girsem overtrain olmamış olurdum büyük ihtimalle:D

Back
Yukarı