Böyle bi gögüs antremanı sonuç verirmi acaba ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lionss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lionss

Üye
Arkadaşlar 1 ay kadar vg yaptım ters mekik hareketi yüzünden belde sorun yaşadım o yüzden ara verdim ileride başlacam yenden gögüs için böyle bi program düşünüyorum sizce gideri varmı yoksa sonuç vermezmi setleri piramit olarak yapıcam

Benc press 15 12 10 8
Dumbell fly 15 12 10 8
Decline benc press 15 12 10 8
Butter fly 15 12 10 8
İncline benc press 15 12 10 8

Set aralarında 1 dk hareketleri degiştirirken 2 dk dinlenme molası vericem bide açma germe hareketleri yapmalımıyım ? Şimdiden teşşekür ederim :D

1 aylık vg geçmişin var ,üstüne ara vermişsin ve 5 göğüs hareketi giriyosun bu çok çok fazla, ki gel gelelim kış gönemindeyiz onun içinde hareketler fazla zaten
1 ay yapıp ara vermişsin tekrar başlıcaksın bence tekrardan bi tüm vücut antremanına girmende yarar var ,

1 aylık vg geçmişin var ,üstüne ara vermişsin ve 5 göğüs hareketi giriyosun bu çok çok fazla, ki gel gelelim kış gönemindeyiz onun içinde hareketler fazla zaten
1 ay yapıp ara vermişsin tekrar başlıcaksın bence tekrardan bi tüm vücut antremanına girmende yarar var ,

teşşekür ederim dostum 1 ayda topu topu 15 gün anca antreman yaptım yoktur bile sebebiyse ilgilisizlik ilk gittigimde olimpik bar vardı press yaparken 5 kg agırlk taktım kaldıramadım 2.gün hırs yaptım kaldırdım son gün 40 kg ya çıkmıştım ama belim çok agırmaya başladı o yüzden bıraktım yani cansıkıntısı flan degil sadece salonun hatası neyse yani girmemekte fayda var diyorsun ?

e tabi canım 15 gün yapmışsın üstüne birde ara vermişsin tekrar başlıcaksın önce o ilk ayı tamamla :)

Back
Yukarı