Böyle beslenme programı olur mu ?

esdaesda

Üye
Merhaba arkadaşlar sporda 5. ayım ilk başladığım spor salonundan beslenme programı aldım vg için şöyle

1. Beslenme Programı

Kahvaltı: 2-4 yumurta ile omlet içine domates ve yeşil biber , 1-2 parça poğaça veya ekmek tercihen kepekli. 1 bardak yeşil çay veya meyve suyu

Öğlen: 1-2 parça tavuk veya hindi etiyle hazırlanmıs sandiviç içine istenildiği kadar yeşillik 1-2 parça mevsim meyvesi

İdman Öncesi : Süt veya 2 avuç kuru üzüm
İdman Sonrası : Süt veya 1 adet muz
Not:İdman sonrası bunları kullanım imkanı yoksa öğlendekiler tekrarlanabilir.

Akşam: 1-2 parça tavuk veya balık eti 2 adet fırında pişmiş patates

Böyle program pek gelişmeme yardım etmez zannımca

Onu şöyle yapalım : Sabah kahvaltısında poğaca yerine tam buğday ekmeği ye 2-3 dilim. Poğacayı kanımca yalnıs anlamıssındır.
İdman öncesi , süt içsen boşuna içersin onun yerine kaliteli karb. tüket. Patates , makarna , yulaf ezmesi vs.,
İdman sonrası : 1 adet muz ve süt ü blendarda geçirerek iç hem karb. hem şeker hem protein almıs olacaksın gerekli besini yerleştirceksin. 1 saat sonra da katı karb. ve proteini yiyeceksin.

Onu şöyle yapalım : Sabah kahvaltısında poğaca yerine tam buğday ekmeği ye 2-3 dilim. Poğacayı kanımca yalnıs anlamıssındır.
İdman öncesi , süt içsen boşuna içersin onun yerine kaliteli karb. tüket. Patates , makarna , yulaf ezmesi vs.,
İdman sonrası : 1 adet muz ve süt ü blendarda geçirerek iç hem karb. hem şeker hem protein almıs olacaksın besini yerleştirceksin. 1 saat sonra da katı karb. ve proteini yiyeceksin.

İdmandan sonra 150-200 gram haşlanmış tavuk göğsü 150 gram bulgur 2 tane yumurta beyazı tüketiyorum . Muz'u ise gece yatmadan 1 saat önce muz+yulaf+lor+süt blenderdan gecrip 2 bardak içip yatıyorum

İdmandan sonra 150-200 gram haşlanmış tavuk göğsü 150 gram bulgur 2 tane yumurta beyazı tüketiyorum . Muz'u ise gece yatmadan 1 saat önce muz+yulaf+lor+süt blenderdan gecrip 2 bardak içip yatıyorum
Muzu süü spordan hemen sonra tuketmeni öneririm . Yatmadan önce aldıgın yulaf ezmesi ile sut yuksek karb. içericeğinden gereksiz yağlanmaya sebebıyet vereceğini düşünüyorum. Yatmadan once lor spordan hemen sonra sut ve muzu tüketmeni önerrim.

Muzu süü spordan hemen sonra tuketmeni öneririm . Yatmadan önce aldıgın yulaf ezmesi ile sut yuksek karb. içericeğinden gereksiz yağlanmaya sebebıyet vereceğini düşünüyorum. Yatmadan once lor spordan hemen sonra sut ve muzu tüketmeni önerrim.

Ama lor'u shake yapmadan yemek çok zor.

Back
Yukarı