bölgesel zayıflama kemeri

arkadaşlar karın bölgesindeki yağları yok etmek için titreşimli bölgesel zayıflama kemeri kullansam sizce faydası olur mu. titreşimler yağ hücrelerini parçalar diye duydum. sizce hiç etki etmez mi?? ve en önemlisi sizce o alete 160 YTL vermek mantıklı mı :D

Kimlerden duyuyorsunuz böyle saçma şeyleri anlamıyorum gerçekten. Hadi duydunuz nası böyle birşey olabileceğine ihtimal verebiliyorsunuz. Titreşimler neden yağ hücrelerini parçalasın? Boşa mı bir ton insan saatlerce kardiyo yapıyo diyet yapıyo, göbeği titreştirmek işe yarasaydı herkes öyle yapardı.

Bu konudaki yanlış bilinenlerin ortaya çıkması açısından başlık kalacak..

yağ yakımının ancak kardiovaskuler dolayısı ile hormonal olduğunu bilmeniz gerek..
Daha öncede yazıldı vücut yağı sofra margarini karakterli değildir..sıkınca yada ısıtınca erimez,dağılmaz..
yağ olan bölge çalışınca da erimez tabi..

tek çözüm kardio+diet

arkadaşlar karın bölgesindeki yağları yok etmek için titreşimli bölgesel zayıflama kemeri kullansam sizce faydası olur mu. titreşimler yağ hücrelerini parçalar diye duydum. sizce hiç etki etmez mi?? ve en önemlisi sizce o alete 160 YTL vermek mantıklı mı :D

O kadar mantıklı birşey olsaydı o ürünlerin çıkış yeri olan Amerika Obez sorununu çözmezmiydi ? Bu forumu gezipte bu tür başlıklar açılması garip.

arkadaşlar çok ağır konuşuyosunuz yaa sadece sordum çok mantıklı birşey olduğunu savunmuyorm amacım fikirlerinizi öğrenmekti ve öğrendim :) teşekkür ederim bu konudaki yanlış bilinenlerin olması açısından başlığın kalması beni mutlu etti.:) ama dediğim gibi sadece sordum ordan burdan duyduğum herşeyi de uygulayan andavallardan değilim. saygılarımla.. teşekkürler..

Bu kemerler birşeye yaramıyor. Ancak infrared ışınlar ile yapılan cilt altı uygulamalar bölgesel yağ yakımı yapıyor.

Back
Yukarı