merhaba, 1.77 boy 73 kiloyum yağ oranım %10 (hastaneden aldım) karnım hariç vucudum gayet fit durumda antreman yapmadıgım zamanlardada damarlarım falan oldukca belirgin ama göbeğim var genetik olarakta belim inceydi şimdi antreamanlarla iyice inceldi ve ortadaki göbek berbat duruyor 
Sorum şu ben kardiyo ve beslenme programı uygulayacaktım ama bir arkadaşım sadece göbekte yağ oldugundan cardiyo yaparsan kaslarındada azalma olur onun yerine beslenmeni azalt misal kahvaltıda 7 zeytin yiyorsan 4 ye herşeyi düşür protein tozunu yukselt dedi. Bölgesel zayıflamaya çok inanan biri degilim ama aklıma takıldı
Tecrübeleri arkadaşlara soruyorum böyle birşey mantıklımıdır acaba yada daha farklı bi önerisi olan varmı sadece karnımdaki yağı yakmak istiyorum

Sorum şu ben kardiyo ve beslenme programı uygulayacaktım ama bir arkadaşım sadece göbekte yağ oldugundan cardiyo yaparsan kaslarındada azalma olur onun yerine beslenmeni azalt misal kahvaltıda 7 zeytin yiyorsan 4 ye herşeyi düşür protein tozunu yukselt dedi. Bölgesel zayıflamaya çok inanan biri degilim ama aklıma takıldı