Bölgesel zayıflama hakkında bi soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba, 1.77 boy 73 kiloyum yağ oranım %10 (hastaneden aldım) karnım hariç vucudum gayet fit durumda antreman yapmadıgım zamanlardada damarlarım falan oldukca belirgin ama göbeğim var genetik olarakta belim inceydi şimdi antreamanlarla iyice inceldi ve ortadaki göbek berbat duruyor :)
Sorum şu ben kardiyo ve beslenme programı uygulayacaktım ama bir arkadaşım sadece göbekte yağ oldugundan cardiyo yaparsan kaslarındada azalma olur onun yerine beslenmeni azalt misal kahvaltıda 7 zeytin yiyorsan 4 ye herşeyi düşür protein tozunu yukselt dedi. Bölgesel zayıflamaya çok inanan biri degilim ama aklıma takıldı :) Tecrübeleri arkadaşlara soruyorum böyle birşey mantıklımıdır acaba yada daha farklı bi önerisi olan varmı sadece karnımdaki yağı yakmak istiyorum

öncelikli olarak nereden yağ kaybedeğin genetiğine bağlı...vücut komple yağ yakar...bazı bölgelerden çabuk gitmesi genetiğe bağlıdır

BÖLGESEL YAĞ YAKIMI DİYE BİR ŞEY YOKTUR. Sen cardio nu yapacaksın yağlar istediği yerden gidecek buna sen karar veremessin. Beslenmeni düzene sok , cardio yap , mekik çek ki karın kasları sıkılaşsın, göbek bu şekilde gider merak etme ağırlık antremanları yapıyorsan kas kaybı yaşamassın.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : bolgesel yag yakimi, yag yakimi, kilo verme

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı