Yazın 3 ay kadar spor yaptım yaklasık 15 kilo vermiştim.kardiyo + vücut çalıştım.ancak ağır diyet yaptığım için çok fazla kas gelişimi gösteremedim.amacım fitness olayını tanımak, aletlerin nasıl çalıştığını algılamaktı.6 ay ara verdim sonradan kilo almadım bu süreçte dikkat ettim yediklerime,1 ay kadar önce tekrar fitness'a başladım, ağırlık çalışıyorum, protein tozu kullanıyorum ancak karın bölgemdeki fazlalıkları atamadım tamamen.Onun dışında vücudumda bi sııkıntı yok.L- Carnitin kullanma fikri var aklımda karın bölgesini yakmak için. Kullanan arkadaşlar varsa yada bilgi sahibi olan tavsiyelereniz nelerdir, işe yarıyomu gerçekten, liquid olanlar var hap olanlar var çeşitli markalar var, değişik mg larda satılıyor, biraz bilgi ve tecrübelerenizden yararlanmak istiyorum.Karın bölgesindeki yağlardan kurtulurken vücuttaki kas kütlemi arttırmaya devam etmek istiyorum.Haftada 4 gün spora gidiyorum,spordan 30 dk önce ve 30 dk sonra olmak üzere 1 er ölçek protein tozu kullanıyorum.Yurtta kaldığım için besinlerden almam gereken proteini genellikle adana kebap, tavuk güveç, tavuk ızgara, pilav üstü et, yağsız ton balığı gibi yiyeceklerden karşılıyorum.Bu beslenme şeklim yağ yakımı için yanlışmıdır, idmanlarım ortalama 1.5 saat sürüyo kardiyo hariç.Kardiyo + fitness yaparsam ortalama kardiyo sürem ne olmalıdır, koşu mu yürüyüş mü tercih etmeliyim?
Şimdiden teşekkürler.
Boy:1.75
Kilo:66-67 arası
Şimdiden teşekkürler.
Boy:1.75
Kilo:66-67 arası