Bölgelerdeki Dengesizlik

Arkadaşlar merhaba herkese,

Evde bir program dahilinde çalışmaya başladım, 2 hafta oldu henüz. Fakat moralimi bozacak gelismeler yaşıyorum.

Özellikle dumbell bench press ve flyes hareketleri sırasında sol bileğimde hafif bir ağrı hissediyorum, sağda bu yok. Yine ayni hareketlerde sol triceps im çok fazla şişiyor(buna pump diyorsunuz galiba), fakat sag triceps de ayni etkiyi hissedemiyorum.

Sağ göğüsüm sol göğüse göre biraz daha gelişmiş hissediyorum. Yine sağ arka kanatlar sol kanatlara göre biraz daha gelişmiş gibi.

Kol boyutları ise sağ kol biraz bir farkla soldan daha şişkin gibi. Sağ kolu sıktığımda sola oranla bicepsler daha belirgin bir halde gözüküyor.

Bunlar yeni başlayanlar için olağan durumlar mıdır yoksa bir şeyleri yanlış mi yapıyorum? Bilgili olanlar yorum atarsa sevinirim, hevesimi kursağımda bıraktı bu gelişmeler.
 
2 hafta nedir kardeşim ya. Şu forumu bi okuyun hemen konu açmayın gözünüzü seviyim :D ben 8 aydır yapıyorum , sağ ile sol aynı orantıya kavuştuğunda 5. ayıma girmiştim. Sen 2 haftadan bahsediyorsun az bi sabır gösterin, zamanla gitcek hepsi. Kol dengesizliği için tavsiyem , gün içinde sol kolunuda kullanmaya çalış, muslugu açıp kapatırken yada kumandayla kanal değiştirirken , su doldururken , camı kapıyı açarken vs.. gelişimi hızlandıracaktır
 
2 haftaya gülüyorsun belki ama yeni başladım şuan yanlışlarım varsa ve bu yanlışları devam ettirirsem uzun vadede geri dönülmez hatalar yapmaktan korkuyorum. Anlayabiliyor musun? Yoksa konu açma özentisi vs. değilim. Durum ciddi bir problem arz ediyorsa bilgi almak istedim.
 
Back
Yukarı