4 senelik lise hayatım +1 sene daha girerek kazanabildiğim üniversite sınıvından sonra bu sene spor salonuna gitmeye başladımn
yaklaşık 2 ay oldu başlayalı
ilk etapta klilo veriyorum
boyum 1.90 şuan kilom 91-90 civarında klio boy oranı fena değil gibi duruyor ama hiçte öğle değil
uzun yıllar oyturmanın bana en büyük hediyesi! yağlı bir kalça oldu
uzun süredir kot pantolon giymiyorum üzeirmde hiç düzgün durmuyorlar
hayatım spor kıyafetler üstüne kuruldu resmen
2 aydoır çalışıyporum ama kalça bölgesinde gözele görülür bir düzelme yoık ve ben zayıfladıkça vücüdumun oranı iyice bozulmaya başladı armut tipi diyebileceğimiz bir orana doğru hızla gidiyoprum....
sizlerden ricam kalça bölgesindeki yağları eritecek hareketler göstermeniz
bunun için bir diyet vs. varsa lüğtfen onlarıda yazın bu sorunu halletmeyi kafama koydum ama bilinçi olarak ne yapmam gerektiğini bilmioyrum zaman harcamakta istemiyorum
aranızda gerçekten çok bigili insanlar var ve bana yol göstereceklerine inanıyorum.
cevaplarınız sabırsızlıkla bekliyorum...
yaklaşık 2 ay oldu başlayalı
ilk etapta klilo veriyorum
boyum 1.90 şuan kilom 91-90 civarında klio boy oranı fena değil gibi duruyor ama hiçte öğle değil
uzun yıllar oyturmanın bana en büyük hediyesi! yağlı bir kalça oldu
uzun süredir kot pantolon giymiyorum üzeirmde hiç düzgün durmuyorlar

2 aydoır çalışıyporum ama kalça bölgesinde gözele görülür bir düzelme yoık ve ben zayıfladıkça vücüdumun oranı iyice bozulmaya başladı armut tipi diyebileceğimiz bir orana doğru hızla gidiyoprum....
sizlerden ricam kalça bölgesindeki yağları eritecek hareketler göstermeniz
bunun için bir diyet vs. varsa lüğtfen onlarıda yazın bu sorunu halletmeyi kafama koydum ama bilinçi olarak ne yapmam gerektiğini bilmioyrum zaman harcamakta istemiyorum
aranızda gerçekten çok bigili insanlar var ve bana yol göstereceklerine inanıyorum.
cevaplarınız sabırsızlıkla bekliyorum...