SİZCE cumartesi oynanacak dev mücadeleden kim galip ayrılacak ben kendi fikrimi söylüyorum BEŞİKTAŞ DİYORUM
Bende beşiktaş daha sanslı diyorum Gs için var olma maçı olduğu için idda olayına gelince geçen sene şampiyonluk için fb li bir arkadaşla idda ya girdik sonuç:kendimi berber koltuğunda elinde ustura olan bir berberle başbaşa buldum bir kaç ay kel dolaştım.
Habib BJK´yi tutarsan daha COooook kel olun Iddaa oynayan arkadaslar.. Su oyuna ne diyorsunuz ? gs bjk maci haric, burasi bjklilerle dolu Galatasaray v Besiktas 1 1.909 Sakaryaspor v Ankara BB Spor 2 2.875 Kocaelispor v Sivasspor 2 2.60 toplam : 14,26
BU SENE SAMPİYON GALATASARAY (100 YIL) ANLAŞMALAR YAPILDI ONUMUZDEKİ SENE BESİKTAS (ARA SAMPİYONLUK) BU TAHMİN AMA BUYUK İHTİMALLE BESİKTAS 2007 DE SAMPİYON FENER (100 YIL) TEKNİK DİREKTOR C.ALBERTO PAREIRA (ANLASMALAR TAMAM) YOKSA SİSTEM İSE YARAMAZ. HE HE HE :badgrin: FİNALİ BELİRLENMİS BİR FİLMİ SEYRETMEM...
Trundirs burasi türkiye diyecem ama avrupada oluyor. Bügünde malatya feneri yense Sampiyon Cimbom. Ferrari Ribery Nasil oynadi ama