Az karbonhidratlı kilo vermek için ideal yemek programı önerileriniz neler?

Yemek Programın

• İYİ

Votes: 2 40,0%
  • KÖTÜ

Votes: 3 60,0%

• Total voters
    5

DjPtoo

Üye
95 Kg civarı bir kardeşinizim beslenme programım şu yönde...

SABAH KAHVALTISI:
3 adet YUMURTA tavada veya haşlanmış.
2 adet ELMA.
1 kase YOĞURT.
2 büyük bardak SU.

ÖĞLE YEMEĞİ:
BULGUR PİLAV veya TON BALIKLI MAKARNA
1 adet MUZ.
2 büyük bardak SU.

AKŞAM YEMEĞİ:
KANAT TAVUK fırında veya KUZU PİRZOLA.
2 büyük bardak SU.

Önerileriniz nedir ve benim program hakkında değerli görüşlerinizi alabilirmiyim..?

Amaç belli değilmi az karbonhidratlı kilo vermek için ideal yemek programı.
Amacını belirtmediğin için amacın belli olamaz. Az karbonhidrat olduğunu nereden bilebilirim ben? Sadece bulgur pilavi yazmışsın ne bir ölçek var ne bir gramaj. Daha iyi yorum yapılabilsin diye tavsiyede bulundum ben.

İngilizce biliyorsan Jim Stoppani'nin programlarına bir göz at derim. Ben de bugün bulk programına başlıcam Jim'in, bakalım nasıl olucak.

http://www.bodybuilding.com/fun/jim-stoppani-six-week-shortcut-to-shred-nutrition-overview.html
Yorumun için teşekkürler bakıyorum hemen.[DOUBLEPOST=1463445229][/DOUBLEPOST]
Amacını belirtmediğin için amacın belli olamaz. Az karbonhidrat olduğunu nereden bilebilirim ben? Sadece bulgur pilavi yazmışsın ne bir ölçek var ne bir gramaj. Daha iyi yorum yapılabilsin diye tavsiyede bulundum ben.
konuda yazıyor zaten ince detaya kadar yazamadım kusura bakma kabataslak bir yorum istiyorum zaten değerli üyelerden tavsiyeler.

Kardeşim düşük karb beslenecegine düşük yağ beslen. Ve yedigin şeyler değişik. Ara öğün yapmaktan kaçınmışsiniz. Peynir yok. Elmaları ara öğun olarak tuketebilirsiniz. 1 porsiyon ideal.meyveleri ara ögun olarak alabalirsiniz.

95 Kg civarı bir kardeşinizim beslenme programım şu yönde...

SABAH KAHVALTISI:
3 adet YUMURTA tavada veya haşlanmış.
2 adet ELMA.
1 kase YOĞURT.
2 büyük bardak SU.

ÖĞLE YEMEĞİ:
BULGUR PİLAV veya TON BALIKLI MAKARNA
1 adet MUZ.
2 büyük bardak SU.

AKŞAM YEMEĞİ:
KANAT TAVUK fırında veya KUZU PİRZOLA.
2 büyük bardak SU.

Önerileriniz nedir ve benim program hakkında değerli görüşlerinizi alabilirmiyim..?
Ben ayda 6 kilo verdim

Kahvalti da
2 adet kepekli tost

Oglen
Kofte , gobek salata , bulgur

Aksam
kofte , gobek salata bulgur

5 bardak yesil cay gunluk
3 bardak kahve
Meyve onermiyorum. Bulgur istedigin kadar ye.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Ben ayda 6 kilo verdim

Kahvalti da
2 adet kepekli tost

Oglen
Kofte , gobek salata , bulgur

Aksam
kofte , gobek salata bulgur

5 bardak yesil cay gunluk
3 bardak kahve
Meyve onermiyorum. Bulgur istedigin kadar ye.

meyve neden önermiyorsunki kilomu yapıyor elma muz falan.

Elma gunde bir kere olabilir... Kilo vermek isteyene pek meyva olmaz.

Hocam diyeti nerden aldınız? Hergün köfte mi yiyorsunuz? Her gün et yemek sağlıklı değil. Kırmızı ette kolesterol bulunur. Her gün günde 2 öğün de abartı. Böyle sağlıksız şeyler yapacağınıza bi diyetisyene gidin. Diyetisyene giden insanlarda kilo veriyor. Meyve tüketin vitamin ve minerallere ihtiyacınız var. Acele etmeyin. 1 ayda 6 kilo verirsiniz tamam da kaçi yağdan gitti, kaçı sudan kaçı vücuttaki kastan. Kafanıza göre saçma programlar yapıp tek taraflı beslenmeyin. Daha önce beslenmiş biri olarak söylüyorum. Ben sadece protein ağırlıklı besleniyordum. Ürem sınırda. Ee biraz daha beslenseydim böbreklerim karaciğerim iflas ederdi belki.

Hocam diyeti nerden aldınız? Hergün köfte mi yiyorsunuz? Her gün et yemek sağlıklı değil. Kırmızı ette kolesterol bulunur. Her gün günde 2 öğün de abartı. Böyle sağlıksız şeyler yapacağınıza bi diyetisyene gidin. Diyetisyene giden insanlarda kilo veriyor. Meyve tüketin vitamin ve minerallere ihtiyacınız var. Acele etmeyin. 1 ayda 6 kilo verirsiniz tamam da kaçi yağdan gitti, kaçı sudan kaçı vücuttaki kastan. Kafanıza göre saçma programlar yapıp tek taraflı beslenmeyin. Daha önce beslenmiş biri olarak söylüyorum. Ben sadece protein ağırlıklı besleniyordum. Ürem sınırda. Ee biraz daha beslenseydim böbreklerim karaciğerim iflas ederdi belki.
Zamaninda agirlik calisirken gunde 1 kilo bonfile yiyordum.

En saglikli et koftedir. Ayrica 34 beden giyerken pantalonu 32 bedene dustu pantalon bedenim.

valla hergün yaglı kıyma köfte yaglı balık tavuk yerım %6 yağ oranım var ayrıyeten kuruyemıs yumurta sarısı ve zeytınyagından yağ alırım 0 yağlanma etteki saglıklı yağlardan korkmayın dostum bu aksam 400 gram tavuk + 10 kofte yedım normalde tavuk öğünümdü evde kofte yapmıs ondanda yedim

valla hergün yaglı kıyma köfte yaglı balık tavuk yerım %6 yağ oranım var ayrıyeten kuruyemıs yumurta sarısı ve zeytınyagından yağ alırım 0 yağlanma etteki saglıklı yağlardan korkmayın dostum bu aksam 400 gram tavuk + 10 kofte yedım normalde tavuk öğünümdü evde kofte yapmıs ondanda yedim
+1
Ben kilo vereceksem kepekli tost , kofte ve salataya yukleniyorum gun boyu.

Salataya da biraz zeytinyagi koyuyorum. Acikmayi engelliyor.

+1
Ben kilo vereceksem kepekli tost , kofte ve salataya yukleniyorum gun boyu.

Salataya da biraz zeytinyagi koyuyorum. Acikmayi engelliyor.

diyorumkı 9 kofte var yarın aksamlık kaç gram tahmınızce:D

Back
Yukarı