resime baktım ve bu ne dedim cidden bu program saçmalık bide senin yeni olduğun ve bilgi yetersizliginle baya ilginç olmuş kesinlikle ilk 2 ay fullbody şart ve haftada 5 gün aşırı abartılı, yapılabilir eve ama beslenme herseyiyle mukemmel otesi olmali bana kalırsa 3 veya 4 gün yapmalısın ama ideal olan 3 gün 4.günude yapcam dersen ağrımayan bölgeni calisabilirsin veya gelismesini istedigin.
program olarakta fullbody bitirdikten sonra bu programi 1 yila yakın kullanabilirsin gayet guzel hareketler mevcut bi kac hareket yeri ilerledikce eklenip silinebilir
1.gogus on kol
dumbell press
incline barbell press (smith machine)
dumbell fly
2.sırt arka kol
lat pull down
row(gogse cekis makinede)
one hand dumbell row(sehpada)
3.omuz bacak
shoulder press
lateral raise
facepull veya rear deltoid icin bir egzersiz
leg press
leg extension
gogus sırt ve omuz icin 3 hareket garanti yapmalisin ve farkli acilarda yapmalisin
ornek vericek olursam omuz 3 kisimdan olusur diyelim fazlada olabilir ama 3 egzersizle omuzun tum bolgelerini calistirabiliriz eger 2 egzersiz yapip birakirsak ilerde gozle gorulur bozukluklar cikabilir benim en buyuk hatam yan omuz ve arka omuz rear kismini calismamamdi ve bu bana pisturel bozukluk ve agrilar olarak geri dondu onun icin hareketleri atlamamakta fayda var
uzun ve faydali bi yazi oldugunu dusunuyorum arka kol ve on kol icin 2 ser hareket yeterlidir