Az önce yarım bardak kola içtim

beko15

Üye
Şu an çok kötü hissediyorum kendimi :( sizce bi zararı varmıdır 1 aydır spor yapıyorum ve ağzıma sürmemiştim bi zararï olurmu ? :(

Bu kadar büyütmene gerek yok bence , nefsine uyup biraz içmişsin. Tabi ki süreklilik arz etmemeli bu durum benim kanaatimce.

Hocam bir kereden bir şey olmaz ama bir kereden bir şey olmaz diye sürekli bir şeyler kaçırma . Nefsine uyma
Banada spora başlamadan bırak gel yiyelim 1 ay sonra pes edeceksin zaten diyorlardı şuanda kol yapmışsın kanka diyorlar

Haftada 1 gün cheat day yapabilirsin. İstedigini ye iç :D

Bugünde çarşıda arkadaşlar kebapları götürdü ben evden yiyip çıktığım için ayranla kapattık meseleyi :) yarın ilk ölçülerimde alınacak çok heyecanlıyım şu an :D

Vücut tipi ve çalışmana göre değişir herşey. Ben kolay kilo almayan biriyim. Haftada en az 2 kebap götürürüm. Ama kola normaldede çok zararlı zaten. Yarımdan bişi olmaz ama o nalet şey alışılınca bırakılmıyor:)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende zero içiyorum nefsime hakim olamayıp haftada 2 3 gün içiyorum .
Futbol maçını kazanıpta arkadaşların kolayı içerken onları izlemek daha acıdır mrk etme :D

Secret ,
İlk 1 ay ne bulursam yedim kebap vb. Kilo alamadım . ama sağlıklı ve protein ağırlıklı beslenince kilo almayı başardım. Fazla yağlı tüketme bence tabi vücuduna göre değişir bir tavsiye yanlış anlama sakın :)

Secret ,
İlk 1 ay ne bulursam yedim kebap vb. Kilo alamadım . ama sağlıklı ve protein ağırlıklı beslenince kilo almayı başardım. Fazla yağlı tüketme bence tabi vücuduna göre değişir bir tavsiye yanlış anlama sakın :)
Makrolara dikkat ediyorum şu ana kadar en fazla 75 gram yağ aldım bi gün ondada mangal yapmıştık :)[DOUBLEPOST=1447615526][/DOUBLEPOST]
bende zero içiyorum nefsime hakim olamayıp haftada 2 3 gün içiyorum .
Futbol maçını kazanıpta arkadaşların kolayı içerken onları izlemek daha acıdır mrk etme :D
Kazanırsan süt aldırıyorum ben ayrı kaybedersekte kendimiz alıyoz :D

ilk 2 ay boyunca ne istersem yedim ben genel olarak ev yemeklerini yerim kalori hesaplamalarını yaparım geçen gün kıymalı börek yemiştim dünde 4000 kcal almışım sonra baktığımda 2 kilo almışım o gün pirinç pilavınıda 400 gram tüketmiştim bir bel bölgesinde bir artış olmadı gibi belki kas olarak almış olabilirim her şeyden az çok tüketirim kendime kısıtlama koymam azar azar genel olarak böyle yaparım. Ama en önemlisi çok fazla şekerli besinleri çok tüketmeye çalışmam kola baya oldu sanırım 1 yıl herhalde o gündür arada bir bardak içtiğim olmuştu herhalde onun dışında hiç içmedim onuda hiç canım istemez.
Bence çok fazla takmaya gerek yok sıkı diyetler bu işi bozar clean bulk yap ama kendini sıkma body yaptığın sürece bir çikolota,gofret,baklava gibi ürünleri bir kere tüketme ile kilo alımı olmaz kolay kolay vucudunu sadece iyi tanı yeter bulk dönemindeyken azar azar ye bana kalırsa ama abartmadan. Sadece definasyon dönemindeyken çok dikkat etmen gerekir.

Back
Yukarı