balık fiyatları şuan çok iyi hamsi sardalya çupra vssalon+whey parasi aylik 250'yi geciyor. Beslenme icin ekstra ne veriyorum tam bilmiyorum ama o da aylik 300u bulur sanirim. Eskiden aksam yemeklerini makarnayla veya ekmek arasi birseyle gecistirebilirdim, artik onun yerine et, tavuk, balik yemeye calisiyorum. Onceden haftada 2 kere balik yiyorsam simdi 4 oldu. Balik fiyatlari dusse masraf azalacak biraz![]()
aynen. bu da diyete göre değişiyor. Mesela definasyonda proteini arttırıyorsun. Protein de karbonhidrata göre daha pahalı. Ve bu paranın çoğu beslenme.300 ~ 400 arası diyetime göre değişiyor
Kesinlikleaynen. bu da diyete göre değişiyor. Mesela definasyonda proteini arttırıyorsun. Protein de karbonhidrata göre daha pahalı. Ve bu paranın çoğu beslenme.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hamsi evet genelde ucuz olsa da ne olacagi belli olmuyor. 25e kadar ciktigini bilirim birkac hafta once. hem haftada 4 kez balik yiyince de hep hamsi yemek istemiyor insan. luferin dusmesini dort gozle bekliyorum ozellikle. o dusene kadar cinekopla hasret gideriyorum arada. levrek ve cupra da guzel baliklar ama %90 ciftlik baligi olduklari icin deniz levrek/cupra tadini vermiyor.balık fiyatları şuan çok iyi hamsi sardalya çupra vs
Sırf beslenmeye 600 -700 gidiyor benimde. supplement,salon parası vs dahil değil700 harcayanlar neye harcıyor acaba acaip merak ediyorum.
Bu durumda biraz hak veriyorum tabi ama ülkemizde kırmızı et fiyetları malum ateş pahası,tavuk desek hormonsuz tavuk bulmak imkansız hale geldi,yumurta,mercimek gibi besinlere bile 1-2 tl zam geldi.Bunun karbonhidratı falan filan tutuyor tabi.Ben kendi adıma söyleyeyim öyle zaten orda burda abuk sabuk şeylere,gereksiz şeylere para harcamadığımdan çok acımıyorum beslenmeye verdiğim paraya ama tabi bir yerdede hesabı bilmemiz gerekiyor.Bu rakamlar ne arkadaş çok yüksek. İşim gereği az çok anlarım bu mevzuları ve bununla paralel olarak demek isterim ki. Yaptığınız harcamaları aylık gelirinize oranlayın. Ortaya çıkan rakamla da fayda maliyeti karşılaştırın. Harcanan rakama değer mi değmez mi? karar verin derim zannımca.