Öncelikle 3 yıldır bu spor içerisindeyim, konu içerisindeki herşey bilinç ve bilgi dahilinde yapılmıştır.
Arkadaşlar 4 ay önce bulktan çok sıkılıp yağ yakma serüvenine girdim. Çok fazla bir yağ yoktu zaten.
4 ayda neler yaptım ?
Yan mide çok iyi, damarlanma çok iyi derecece fakat core bölgesi derisi kalın, alt mide zaten ayrı bir dünya, gün ışığında packler belli değil sadece gölge oyunuyla iyi duruyor.
Açıkçası bıktım arkadaşlar 4 aydır diyet diyet diyet ve karşılığını alamamak ! Asıl yıldıran elde var 0 durumu oldu zaten.
Arkadaşlar 4 ay önce bulktan çok sıkılıp yağ yakma serüvenine girdim. Çok fazla bir yağ yoktu zaten.
4 ayda neler yaptım ?
- 2 ay clenbuterol kürü yaptım fakat pek bir işe yaramadı, hatta işe yaramadı diyebilirim.
- 1 ayı normal geri kalanı low carb ile beraber 1.5 aydır IF diyeti yapıyorum, kalorim 1800 civarında. 10:00-18:00 arası besleniyorum. Özet olarak;(Kahvaltı 3 tam 3 beyaz yumurta + 100gr lor + domates salatalık vs. -- geri kalan 2 öğünüm 200-300gr tavuk-et-balık, toplam 1 tabak makarna, her iki öğünde sebze ve yoğurt vs.) Günde 70gr civarı yağ (zeytinyağı)
- Ekmek-un-şeker tabiki yok.
- Fruktoz olarak günde 1 avuç erik
- Buna rağmen hala mide erimemişti.
- 15 gün DNP kullandım. Kendi tercihim, dediğim gibi bilinçli ve diyet ile kullanıldı.Bol bol su, multivitamin Solgar VM2000, karaciğer için doğal koruyucular ve kan tahlili eşliğinde)
- Antrenmanlarım günde 2 bölge ve sonunda 15-20dk interval kardiyo ve gün aşırı mide çalışıyorum.
Yan mide çok iyi, damarlanma çok iyi derecece fakat core bölgesi derisi kalın, alt mide zaten ayrı bir dünya, gün ışığında packler belli değil sadece gölge oyunuyla iyi duruyor.
Açıkçası bıktım arkadaşlar 4 aydır diyet diyet diyet ve karşılığını alamamak ! Asıl yıldıran elde var 0 durumu oldu zaten.