Aylık ideal kilo alımı kaç kgdir?

ÖNCELİKLE HERKESE İYİ FORUMLAR. KISA KISA BU SPORLA UĞRAŞTIM AMA BU SEFER TAM ANLAMIYLA BAŞLAYACAĞIM. ŞUAN BOY 180CM KİLO 68KG DİREK BULK İLE BAŞLAYACAĞIM HEDEF 80-85KG ARASI BESLENME PROGRAMI YAPTIM VE GÜNDE 4900KALORİ ALDIM KALİTELİ ŞEKİLDE HEMDE AMA AKLIMDAKİ SORU ŞU SİTELERDEN BAKTIĞIM ZAMAN ALDIĞIM BU KALORİ HAFTADA 2 AYDA 8 KİLOYA DENK GELİYOR. BU KİLO ÇOK YAĞLANDIRIR MI SİZCE BİR AYDA TEMİZ ŞEKİLDE MAX KAÇ KİLO ALINMALI?

Haftada max 120 gr kas kazanılabilecegini biliyorum 100 ulr 150 gr arası kas dersek ayda yarım kg kas kazanmak optimum olur.
Mezomorf ve endomorflara vulk ce definasyon mantiksiz bence ama zayıf oldugunuz icin belirli bir hedefe kadar bulk olabilir ornegin 80 kg a kadar bulk yapacam diye vi hedef belirlersiniz .. Bunuda aylik 2kg alacak sekilde ayarlamak en mantiklisidir 2 den fazlası canınızı sıkabilir aylik 2kg ise ÷500 kcall ye denk gelir bu nedenle 4100 bana fazla geldi . eger yeniyseniz +250 ile baslayıp 1 ay sonra +500 yapmak en mantiklisidir ve hedefinizde ilerlerken 75kg lere geldiginizde (yarı yolda) durup bi bakın kilo aliyomusun yag oranın nedir diye eger gereginden fazla yaglanmissan ozaman +500 bile fazla gelmistir +400 lere cekmekte fayda var . cok buyui bir sabir lazim acele etmemek lazım[DOUBLEPOST=1506663913][/DOUBLEPOST]Kisisel Amatör tavsiyelerim bunlar

Back
Yukarı