Axis Labs Hemodarulix

atakan ayı boğan forumda bir arkadaşın yazdığından bahsetmiş sanırım.bende 2 defa okudum.sanırım sporda yeni olan bir arkadaşımız konudan kabaca bu şekilde bahsetmiş.her sene oluyor böyle vakalar ve her sene biz yeniden anlatıyoruz.

harbi bide okudum ettim derler nerden anlamadım. aklı selim insan anlar yağ kasa nasıl dönüşür anlamadım biri hücre diğeri molekül anlamış değilim. hehe. neyse biraz aşırıtepki veriyorum haksızlıpa karşı huyum bu affola. sayın üye lütfen forumda arama yapınız..

vucuttaki yağ oranını düşürüp kas oranını artırmak demek istiyorlar genelde

söyleme uslupları bilmeyenleri sosyal hayattada bu türden bir mutasyon varmış gibicesine yönlendirebilir.

Abi çocukluk arkadaşıma 1 haftalık terapi sonucu amino aldırabildim :) ben o resimlerdeki gibi olmak istemiyorum dedi herif , imkanım olsa şu body salonlarıdaki resimleri kaldırtıcam çünki supplement içip sabaha öyle kalkacağını zannediyor millet :) aslında olsa fena olmaz hehehehehe

aynen dediğin gibi.o resimler bence şevkten çok salona ilk adım atanlar için korkutucu.düşünsene eşiyle gelen biri kadının baskısı sonucu salona yazılmaktan vazgeçebiliyor.o resimdekilere benzemesin diye.sanki şu anki hali daha iyiymiş gibi...

Abi insanların amino creatin glutamin ve protein ürünlerini korkmadan kullanması için salonlara bu ürünlerin içerikleri hakkında kocaman levhalar asılması lağzım ve bunları kullananların az miktarda kas kazanabileceğinin , resimlerdeki sporcuların ise bir takım hormonal ürünlerle bunları sağladığının anlatılması lağzım

Back
Yukarı