Avrupa birliği supplement kapısını açar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TeFo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu an almanyadayım ve denemek için iherb den sipariş verdim. gümrüğe takıldı:) Sorun burda da var. Ama fiyatlar ülkemizden daha avantajlı ayrıca avrupa firmalarıda var scitec gibi.

Şu an almanyadayım ve denemek için iherb den sipariş verdim. gümrüğe takıldı:) Sorun burda da var. Ama fiyatlar ülkemizden daha avantajlı ayrıca avrupa firmalarıda var scitec gibi.

draft maşallah heryere gidiyorsun :D

almanyada neden sipariş verdin gümrüğe takıldıysa paran boşa mı gitti iade yapıyormu i herb? :) almanyadaki supplement fiyatları hakkında bilgi verirmisin? ben bu yaz gideceğim oraya

Gümrüğe takıldı ve elime makbuzu geçti gidip alabilmem için. Gitmeye çalıştım ama gerçekten çok uzak bir yer ve arabasız bence imkansız:) Bende bıraktım orda. Zaten deneme amaçlıydı ucuz birşey. Sorun değil. Ben genelde ebay taraftarıyım yurt dışındayken. Çok pis açık arttırma takip ederim:) Olabilecek en uygun fiyatada ürünlerimi sipariş ediyorum bu sayede. Mesela geçen hafta siparişim dymatize elite whey isolate 4,5kg olanını 79 euroya aldım gururluyum :)

Back
Yukarı