Avcılarda kaliteli spor salonu???

selam arkadaşlar,,öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim,en mantıklı burası geldi.avcılarda oturuyorum 18 yaşındayım,şimdiye kadar evde çalışma yaptım,dumbell vb. aletlerle ama biyere kadar.kilo problemim de var,bir türlü kilo alamıyorum.1.71 boyum var 55 kilo civarındayım,hem sağlıklı bi şekilde kilo almama yardım edecek hemde bu işi gerçekten profesyonel anlamda bilenlerin olduğu bi spor salonu var mı bana önerebileceğiniz???
şimdiden teşekkürler.

bu ısde profesyonellerde var ama sen avcılar dıye bı sınır koyarsan oraları bılemem etılerde bı salon vardı bı arkadasımla konusuyoduk cok buyuk ve cok guzelmıs ama parasıda bı o kadar guzelmıs senın anlıyıcagın ne kadar guzel salon o kadar guzel para :)

avcılar dememin sebebi avcılarda yaşıyor olmam,,çok uzak yerlere gitmek istemiyorum...adres veya telefon verebilecek olan yok mu??çok da pahalı yerler bize göre değil,,hele etiler :)

avcılarda gürel özgürün salonu var baya meşhur..googledan arat sitesine gir bilgi sahibi olursun..

selam arkadaşlar,,öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim,en mantıklı burası geldi.avcılarda oturuyorum 18 yaşındayım,şimdiye kadar evde çalışma yaptım,dumbell vb. aletlerle ama biyere kadar.kilo problemim de var,bir türlü kilo alamıyorum.1.71 boyum var 55 kilo civarındayım,hem sağlıklı bi şekilde kilo almama yardım edecek hemde bu işi gerçekten profesyonel anlamda bilenlerin olduğu bi spor salonu var mı bana önerebileceğiniz???
şimdiden teşekkürler.
Önce herhangi bir spor salonuna başla hareketleri öğren vücudun spor yapmaya alışsın ondan sonra doğru salonu zamanla bulursun öncelikle zaman kaybetmeden ucuz bir salonda olsa kaydol başla spora önümüz yaz şuanda kilo alman daha kolay olacağı için biran önce başlamanı tavsiye ederim

Back
Yukarı