En iyi avatarın sahibi...

• Total voters
    306
sarc4stic dedi:
emrah dedi:
sacma bır dusunce ozaman bu oylamada 1 oyum var gerısı bos oylemı

Öbür türlü yeni hesap açıp kendine oy atanlar olabiliyor. Bu final oylaması olduğu için böyle yapmayı uygun gördük. Hem ilk mesajda farklı renkte dikkat çekecek şekilde yazıyor, buna rağmen buraya mesaj atmayıp sadece ankete oy vermek düşündürücü. Emrah'a ve diğer katılımcılara oy atanlar bunu unutmasın, önemli olan buradaki sayı. İsteyen özel mesaj olarak gönderebilir, yeter ki gönderin.
bence zaten yenı uyelıgı anlarsın tarıhten ne zaman kayıt oldugnu foruma bence mesaj atması sacma ozaman dıger butun yarısmaları ıptal etmen gerekır ordada cunkı benım ısmım fazla gecmedı sadece oy verıldı dıger arkadaslarda oyleydı benım dusuncem bu yanlıs anlama

Emrah,

Sadece bizim düsüncemiz degil bu secim, üyeler tarafindanda bu öneri geldi.

Sen simdi oturup 20 tane üyelik acarsin ve hepsiyle kendine oy verirsin, sence bunu nasil önleyebiliriz ? Fazla tartismaya gerek yok, böyle secildi böyle olacak. Sonuc olarak eglenceli olmasi icin yapildi bu yarisma, olay yaratmaya gerek yok.

Benim Oyum Centaur ´a

Saygilar.

Ben gönlümün birincisi kızıma veriyorum oyumu haliyle babası bu avatrı tercih ettiği için FleXoR diyorum..

Diğer tüm yarışmaya katılan değerli üyelere başarılar dilerim..

Despo dedi:
Emrah,................................................................................................................................................yarisma,..... olay yaratmaya gerek yok
. ..
Benim Oyum Centaur ´a

Saygilar.

5. oyun sahibi belli oldu 8) .

Saygılar.

Önemli! Oy veren üyeler, lütfen ankette oy kullandıktan sonra bu başlığa bir cevap atarak kime oy verdiğinizi belirtin - oylar mesajlarla eşleştirilecek(hile olmaması için) - Eğer sayılar tutmuyorsa bu başlık altındaki mesaj sayısına bakılacak. Anlayışınız için teşekkürler.

Aslında burada kişiler tam tersinide yapabilir birden fazla üyelik açarak kendine değil ileriye çıkmış birine oy vererek hile yaptığını sanmamızı sağlayabilir o yüzden her halukarda ne yapsak kesin sonuca ulaşamayız burada üyelerin yoğunlaştığı ve bizim gözümüze hoş gelen doğru karardır

FleXoR dedi:
Önemli! Oy veren üyeler, lütfen ankette oy kullandıktan sonra bu başlığa bir cevap atarak kime oy verdiğinizi belirtin - oylar mesajlarla eşleştirilecek(hile olmaması için) - Eğer sayılar tutmuyorsa bu başlık altındaki mesaj sayısına bakılacak. Anlayışınız için teşekkürler.

Aslında burada kişiler tam tersinide yapabilir birden fazla üyelik açarak kendine değil ileriye çıkmış birine oy vererek hile yaptığını sanmamızı sağlayabilir o yüzden her halukarda ne yapsak kesin sonuca ulaşamayız burada üyelerin yoğunlaştığı ve bizim gözümüze hoş gelen doğru karardır

Bizde yeni üyelik açanların oylarını saymayız FleXoR :) Kimseye yaptırım uygulamaya gerek yok, buradaki oyların toplamı geçerli olacak, sen hile yaptın o yüzden bu birinci gibi bir şey söz konusu değil.

emrah dedi:
arkadaslar benı yanlıs anlamasssanız ben yarısmadan cekılıyorum kafam basmadı benım kusura bakmayın

Bu davranisini kiniyor ve yarismadan cikariyorum.
EDIT:
Bu baslikta oylari alalim, diger konulardan mümkün oldugunca kacinalim.

Emrah mesajini konunun sapabilmesi nedeniyle sildim.

Oylarla devam.

FleXoR hocanin avatari diyorum.

resimdeki yegenin gelecegi parlak. Allah anasina babasina bagislasin.

yalniz bacak calismayi unutmus varsa yoksa bicep takilmis :)

Oyum yine flexor'a. :)

CENTAUR

gerçekten emek verilmiş bir avatar (eğer kendisi yaptıysa bu yarışmayı hakediyor bence)

Nasser El Sonbaty dedi:
CENTAUR

gerçekten emek verilmiş bir avatar (eğer kendisi yaptıysa bu yarışmayı hakediyor bence)

centaur ile arasinda kalmistim hissi davranarak hocaya verdim oyumu, cani sagol olsun, bir daha kine insallah.. bir de hoca iel ters dusmemek lazim, valla hareketleri tersten verir, ondan sonra ugras dur yani :)
katilimda bulunan butun arkadaslarin ki guzel, secmek zordu, cesaretlerini tebrik ederim..

Nasser El Sonbaty dedi:
CENTAUR

Teşekkür ederim Nasser El Sonbaty, kendim internetten bulup üzerinde çalıştım biraz .

Back
Yukarı