En iyi avatarın sahibi...

• Total voters
    306

sarc4stic

Özel Üye

Şimdi en önemli oylamaya geldik - Son 5!

Katılımcılar: İlk dört oylamanın birincisi ve en yüksek oyu olan ikinci(CENTAUR)

1) GyMania

gymania160wi2.jpg

2) FleXoR

vg.jpg

3) emrah (Cekildi)

4) hector85

5) CENTAUR

Kopyas_305_Kopyas_305_d5bd802d.jpg

Önemli! Oy veren üyeler, lütfen ankette oy kullandıktan sonra bu başlığa bir cevap atarak kime oy verdiğinizi belirtin - oylar mesajlarla eşleştirilecek(hile olmaması için) - Eğer sayılar tutmuyorsa bu başlık altındaki mesaj sayısına bakılacak. Anlayışınız için teşekkürler.

:o En çok oyu alan ikinci benmişim demek, Ben bütün ikincilerle beraber sekiz aday finale kalacak diye anlamıştım yarışmayı, neyse böyle daha mantıklı tabi, insan böyle ufak tefek şeylerle de mutlu olabiliyor, sevindim valla :D .

Herkese selam.

Hala ankette oy kullanıp buraya mesaj atmayanlar var - bu oylar sayılmayacak- eğer gizli kalmak istiyorsanız bana özelden mesaj atabilirsiniz.

flexor...

centaur

Emrah ,uper

emrah dedi:
sacma bır dusunce ozaman bu oylamada 1 oyum var gerısı bos oylemı

Öbür türlü yeni hesap açıp kendine oy atanlar olabiliyor. Bu final oylaması olduğu için böyle yapmayı uygun gördük. Hem ilk mesajda farklı renkte dikkat çekecek şekilde yazıyor, buna rağmen buraya mesaj atmayıp sadece ankete oy vermek düşündürücü. Emrah'a ve diğer katılımcılara oy atanlar bunu unutmasın, önemli olan buradaki sayı. İsteyen özel mesaj olarak gönderebilir, yeter ki gönderin.

sarc4stic dedi:
emrah dedi:
sacma bır dusunce ozaman bu oylamada 1 oyum var gerısı bos oylemı

Öbür türlü yeni hesap açıp kendine oy atanlar olabiliyor. Bu final oylaması olduğu için böyle yapmayı uygun gördük. Hem ilk mesajda farklı renkte dikkat çekecek şekilde yazıyor, buna rağmen buraya mesaj atmayıp sadece ankete oy vermek düşündürücü. Emrah'a ve diğer katılımcılara oy atanlar bunu unutmasın, önemli olan buradaki sayı. İsteyen özel mesaj olarak gönderebilir, yeter ki gönderin.

Bana oy veren bir arkadaşımızın mesajıda yok, sana ö.m. yolladı mı onu da bilmiyorum ve merakta ediyorum aslında.

Back
Yukarı