Atom Smoothie tarifleriniz

https://uploads.tapatalk-cdn.com/
20170818/574f3c2c81ed756f6d0d2cdab845cd04.jpg
d9774e6aab2567b7890158e25e7a8c17.jpg

Merhaba dostlar bugün beslenmemi ara öğünlerde smoothie ile desteklemeye karar verdim. Önerileriniz varsa bekliyorum kendim de yaptıklarımı gün ve gün paylaşmayı planlıyorum. Önerilerinizde lezzet ikinci plandadır besleyici olması birinci tercihim.

Günün tarifi: pancar (çiğ soyulmuş) ,maydanoz, karpuz, limon , yoğurt.
Maydanozu biraz fazla kaçırdığım için baskın bir tad oluşmuştu ama genel tadından memnundum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

27afb94b2f03e595262e70d01c1fef44.jpg

Bugun daha çılgın bi tarif uyguladım süt yarım elma havuç kırmızı erik pazı yaprağı. Tadına güzel diyemeyeceğim ama içilebiliyordu kıvamı püre gibi oldu başta ama biraz daha süt ekleyip dengeledim.

Ben maydanoz ve yesil elma karistiriyorum guzel oluyor. Yemeklerde yesillik pek yemeyi sevmedigim icin bu sekilde iciyorum yesil elma maydanozun tadini baskiliyo ... Eşki yapmak istersen limonda koyabilirsiniz.[DOUBLEPOST=1503160926][/DOUBLEPOST]Ama lor peynirli icecekleri bi türlü icemedim lorlu yumurta yapiyom veya yogurtla yiyorum yoksa lor icilmiyo cok fazla muz koymak gerekiyor veya az lor koymak gerekiyor az koyuncada amacında sapıyo en az 100 gr koymak gerekiyorki 17 gr protein gelsin....

Son düzenleme:
Ben maydanoz ve yesil elma karistiriyorum guzel oluyor. Yemeklerde yesillik pek yemeyi sevmedigim icin bu sekilde iciyorum yesil elma maydanozun tadini baskiliyo ... Eşki yapmak istersen limonda koyabilirsiniz.[DOUBLEPOST=1503160926][/DOUBLEPOST]Ama lor peynirli icecekleri bi türlü icemedim lorlu yumurta yapiyom veya yogurtla yiyorum yoksa lor icilmiyo cok fazla muz koymak gerekiyor veya az lor koymak gerekiyor az koyuncada amacında sapıyo en az 100 gr koymak gerekiyorki 17 gr protein gelsin....

Limonlusunu deniyeceğim yarın dünkü karısımı içtikten sonra lorlusunuda içebilirim diye düşünüyorum [emoji23]

79b4c3f57e3fca673611e19a4c9ca131.jpg

Pancarın ilk gün yaptığım karısımın vücuduma iyi geldiğini hissettim bilmiyorum psikolojik mi ama sanki pancar dinçliği sağlıyor ve karışım bağırsaklarımı temizliyor gibi hissettim bugün de ona benzer bi karışım yaptım

Günün tarifi : Pancar , şeftali, yoğurt ,maydanoz ,havuç , limon ve su

Pancarın toprağımsı kokusu ve tadı gerçekten hoşuma gidiyor şeftali ise ayrı bir tad verdi. İçerken keyif aldım diyebilirim.

Antrenman sonrası için önerilen bir karışım:
350 ml süt-150 g yoğurt -100/200 g taze meyve(muz, çilek, kiraz, böğürtlen vs)[DOUBLEPOST=1503306588][/DOUBLEPOST]Not: Denemedim tadını bilmiyorum ;)

d631a0ad0613b33c0f61bd73287650d8.jpg

İçerisinde maydanoz pazı kereviz sapı yarım avuç yeşil üzüm çeyrek elma limon yoğurt ve su vardı. Lezzet idare ediyordu bugün besleyici birşey olsun dedim.

usta değişik şeyler yapıyorsun ilgimi çekti gerçekten ama bu içeceklerin makro değerleri nedir acaba

Kendim low karb beslendiğim için böyle desteklemeye karar verdim. Protein karb yağ olarak o kadar zengin değiller ama etkileri mükemmel mesela 2 günde bir pancar tüketiyorum kabızlığı sonuna kadar engelliyor maydanoz keza detoks ürünü olarak geçiyor ve malzemelerdeki karbonhidrat da boş karbonhidrat değil diyetlifi içeriyor. Yani günlük proteinimi karsılaması amaçlı değil insanların mucizevi olarak adlandırdığı sebzelerden smootie yapıyorum

Mikrolara bile dikkat ediyorsunuz tebrik ederim tariflerinizi veya benzerlerini uygulayacagım ... Bu sekilde dikkat eden biri muhtemelen cay ve kahve aliminada dikkat ediyordur smothie degilde sicak icecek tavsiyesi vereceğim bu yuzden belki bilirsiniz tarifini ama birinin işine yarar diye yazayım iki kuru çubuk tarcını demlige atıp 15 20 dk kaynatıp cay koyuluguna gelince icebilirsiniz tarçın vucut gelistirmede cok kullaniliyor ve ben bu tarifi cok seviyorum tavsiye edilir . (resimdeki koyulugu yakalayana kadar kaynatınız)[DOUBLEPOST=1503351489][/DOUBLEPOST]
Screenshot_2017-08-22-00-33-06.png

Mikrolara bile dikkat ediyorsunuz tebrik ederim tariflerinizi veya benzerlerini uygulayacagım ... Bu sekilde dikkat eden biri muhtemelen cay ve kahve aliminada dikkat ediyordur smothie degilde sicak icecek tavsiyesi vereceğim bu yuzden belki bilirsiniz tarifini ama birinin işine yarar diye yazayım iki kuru çubuk tarcını demlige atıp 15 20 dk kaynatıp cay koyuluguna gelince icebilirsiniz tarçın vucut gelistirmede cok kullaniliyor ve ben bu tarifi cok seviyorum tavsiye edilir . (resimdeki koyulugu yakalayana kadar kaynatınız)[DOUBLEPOST=1503351489][/DOUBLEPOST]Eki Görüntüle 47234

Güzel yorumun için teşekkürler.Daha önce denemedim fakat ilk fırsatta deniyeceğim demliğe sadece tarcın mı atıyorsunuz :)

f6da8af36a637d50af784af30542a99c.jpg

Bugun canim tatli istedigi icin tatli bi tarif olsun istedim.
Gunun tarifi : kuru yaban mersini 7-8 adet 4 kasik karpuz 10 adet karadut ,tarcin yarim limon suyu ve vazgecilmezim 1 adet pancar.
Lezzeti cok hosuma gitti meyvelerden gelen seker toplam 10-12 gram civari tadina gore bence gayet kabul edilir bir miktar ara öğünde elma yemek yerine bu tarz karısım yapmak bana daha kabul edilir geliyor.

Back
Yukarı