Atletik fizik(men's physique) Destek.

Selamun Aleyküm Arkadaşlar.Ben atletik fiziğe hazırlanmak istiyorum Bu konuda bu yarışmaya katılmış veya hazırlanan arkadaşlardan yardım istiyorum. Ve en aklıma takılan Naturel olarak başarı sağlayabilirmiyim? Şuan bulktayım istedeğim seviyeye gelene kadar yapıcam. Yorumlarınızı bekliyorum

Boy 1.83
Kol sıcak 41 soğuk 40

Arkadasim ozan acar 2014 atletik fizik ankara sampiyonu, turkiyede de 6.oldu , bence en az 3.olmayi hak ediyordu , kendisi 5 yildir bu sporu yapiyor ve su ana kadar hic ilac kullanmadi tamamen natural sekilde , hocasi ankarada polat yüceldi , ona cok sey kattigini dusunuyorum yani demem o ki iyi bir genetik ve profosyonel yonlendirme ile natural olarak atletik fizik sampiyonu gayet de olunabiliyor

Aynen ka
Benim de merak ettiğim bir konu ama naturel olmaz diyolar. :)
aynen kardeşim etrafımda kim varsa aynı şeyi diyor[DOUBLEPOST=1440510792][/DOUBLEPOST]
Arkadasim ozan acar 2014 atletik fizik ankara sampiyonu, turkiyede de 6.oldu , bence en az 3.olmayi hak ediyordu , kendisi 5 yildir bu sporu yapiyor ve su ana kadar hic ilac kullanmadi tamamen natural sekilde , hocasi ankarada polat yüceldi , ona cok sey kattigini dusunuyorum yani demem o ki iyi bir genetik ve profosyonel yonlendirme ile natural olarak atletik fizik sampiyonu gayet de olunabiliyor
Haklısın kardeşim benimde gittiğim salonun sahibi NAc yarışmacısınve türkiye şampiyonluğu var . Ama sıkıntı şu kendisi natural değil ve aynı şekilde yarışmacı olduğu için pek salondakilerle bağı yok yani yol gösterme konusunda felan. Ondan dolayı kendi çabalarımla bişeyler yapmaya çalışıyorum. Etrafımda bu yarışmayada katılan olmadığı için detaylı bilgi alamıyorum.

Polat hoca bombadır. Kendisinden arada faydalanıyorum. Elinden çok heykel çıktı:)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı