asosyal mıyım sizce ? yazı biraz uzun =(

Utangaçlık konusu dışında beni anlatmışsın. Anadolu teknik okuyorum bazen keşke meslek lisesine gitmeyip, düz liseye gitseymişim diyorum. Gerçekten salaklık yaptım.
Çevremde çok iyi ortamım var her gün gezer tozarım, ama iş kızlara gelince ortamda kız yok. Kızlar genelde bizim burada serseri diye tabir ettiğimiz ortamda delikanlı ayaklarına yatan tiplerle takılıyor. Tipim fena sayılmaz eskiden kiloluydum biraz haliyle kızlarda olmuyordu ortamda. Şimdi yavaş yavaş düzene soktum kendimi kız ortamları yapmaya çalışıyorum, olursa olur olmazsada sağlık olsun :D

Senin sorunun sosyal fobi. Asosyal adam kimseyle iletişimi olmaz. Kendi cinsiyle konuşurken bile utanır sıkılır.
eyw kardeş aynen bende atl'de okuyorum kızlar düzgün insanlarla ilgilenmiyor nedense onlara kavgacı tipler olacak uslu edepli insanlar hep 2. planda kalıyor =(

harbiden öyle ama 17 yıldır insan 1 kızlada mı konuşmaz be abi insan bu kadar mı mal olur diye düşünmekten alamıyorum kendimi

merak etme gardaş 17 yılını karı kızla konuşarak geçirenlerin sonuda pek hayra alAmet değil sen rahat ol.şunu düşün bir kız gördün off ne kadar güzel bana bakmaz falan unutma oda insan berki de o sana bakıp off ne yakışıklı bir çocuk benimle ilgilenmez diyo içinden yan yana geçip gidiyosunuz hayat böyle seni beğenen hatanla beğenir beğenmeyende ters takla atarken ağzınla kuş tutsan beğenmez insanın gönlüne bazı şeyler bazı şeylerden dolayı hoş gelir. Sen bak dalgana hayat da kısa değmez bir kıza felsefeye bağlatmayın ulan aşk acısı çekiyoruz...

bu sözü arada hatırla :)

- "bu çocuğun kesin sevgilisi vardır" dedikleri için yalnızım . :D

benle 1-2 hafta takılsan ben seni açarım aslında hangi şehirdesin :D

Back
Yukarı