ferdiaktac
Üye
Arkadaşlar merhaba. Şu an askerim, terhise yaklaşık 5 ay kaldı. 23 yaşındayım 1.78 boy 68 kiloyum. Son 2 ay da 3 kilo almışım. Malum düzenli yemek yemekten. Bu artış devam etsin istiyorum hedefim 75 kg olmak. Aynı zamanda spor ile sağlıklı kilo almak ve şekillenmek istiyorum. Beslenme programım yok. Malum askeriye yemekleri standart. Bol bol pirinç pilavı ve kırmızı et geliyor zaten ve ara sıra meyve, badem içi çerez vs. Öğle yemeğinden önce çalıştığım programlar şunlar;
Hafif tempo koşu 5dk
Isınma hareketleri
Şınav 15x3 set
Yarım mekik 20x3 set
Mekik 20x3 set
Komando dansı(bacak için) 25x3set
Barfiks minimum 5
**Setler arası maksimum 5sn**
Yakında 5 kiloluk dambıllar ile değişik hareketler çalışıcam. Siparişi verdim. Elimdeki imkanlar bunlar arkadaşlar. Sizce doğru mu çalışıyorum? Öğleden önce tek program bu. Ardından pilava yüklenip dinleniyorum. Kilo kaybetmek istemiyorum. Bu yüzden multipower mass gainer almayı düşünüyorum. Siz değerli hocalarımın fikirlerine, tavsiyelerine kulak vermek bi zevktir. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hafif tempo koşu 5dk
Isınma hareketleri
Şınav 15x3 set
Yarım mekik 20x3 set
Mekik 20x3 set
Komando dansı(bacak için) 25x3set
Barfiks minimum 5
**Setler arası maksimum 5sn**
Yakında 5 kiloluk dambıllar ile değişik hareketler çalışıcam. Siparişi verdim. Elimdeki imkanlar bunlar arkadaşlar. Sizce doğru mu çalışıyorum? Öğleden önce tek program bu. Ardından pilava yüklenip dinleniyorum. Kilo kaybetmek istemiyorum. Bu yüzden multipower mass gainer almayı düşünüyorum. Siz değerli hocalarımın fikirlerine, tavsiyelerine kulak vermek bi zevktir. Yardımlarınızı bekliyorum.