asansörde 41 saat mahsur kalan ishal adam

Allah belasını vermiş lafı bu adama cuk oturuyor :D

Aynen Çok zor bir durum.Ama Adamda cidden pismiş :D O degilde İdrarını üzerinde yaptıgı gömlegi nasıl olurda tekrar giydi :D

Ben dava ederdim 41 saat ne demek kardeşim

Aynen Çok zor bir durum.Ama Adamda cidden pismiş :D O degilde İdrarını üzerinde yaptıgı gömlegi nasıl olurda tekrar giydi :D

sırf idrarını da yapmadı adam baya sıvadı gömleği, ama benim içim parçalandı bir an kendimi adamın yerine koydum da...

ben olsam asansorun ustundekı kapagı cıkarır asansorun ustune cıkar ordakı celık halatlara tutunarak en yakın kata cıkar kapıyı acardım 41 saat beklemektense ... cok fılm ızledım galıba :)

bu video 48 saat asansörde mahsur kalan adama dair bir parodi videosu. yani bir gerçekçiliği yok, sadece bir parodi. ;)

evet ya gunde 2 3 fılm ızlıyorum genelde aksıyon gerılım falan severım oyle seylerı ... denerım de oyle tuhaf seylerı yanı ..

o değilde elini duvara sürüyor sonra göğsüne sürüyor adamın aklı gitti resmen birde kameranın üstüne ceketi attıktan sonra hallenirken ceket düşüyorya toparlanıyor hemen resmen diyor rezil olduk :D

Son düzenleme:
Back
Yukarı