artan ağrılar hakkında sorum var.

wallace

Üye
3 kere spora gittim. gün aşırı gidiyorum. hocanın söylediği programı yapıyorum. kollarımda yada bacaklarımda ağrı yok ama göğsüm sabit durduğumda bile ağrıyor. bu alışık olmadığım için normal midir? ve spora devam ettiğim sürece ağrılarda sürecek mi?

@OMK_01 öyle yapıyorum zaten ama artarak devam ediyor ağrılar. sanki üstüne yük biniyor.

@AsD yukarıda ki arkadaşta geçer demiş kafam karıştı açıkcası.

bu ilk haftan sanırım. mekikte de kendini ozrladıysan baya ve ağrılara rağmen de 1 gün gidip 1 gün gitmediysen ( ardarda gitmenden bahsetmiyorum inş oyle yapmamıssındır bu 3 gün giderken ) ve dediğim gibi ilk günden sırf deneme amaçlı bile vücudda fazladan yüklenmişsen ve tekrar belirtiyorum bol mekik çekmişsen hem antrenmanda hem evde yada antrenmanda ağır bi şekilde mekik çalıştıysan, ilk hafta nefes alırken bile üst karın ve göğüsünde ağrı hissedebilirsin bu normal. beslenmeni bilmiyorum, daha önceki hayatındaki sportif seviyeni bilmiyorum bunları göz ardı ederek yazdım yorumu..

bu ilk haftan sanırım. mekikte de kendini ozrladıysan baya ve ağrılara rağmen de 1 gün gidip 1 gün gitmediysen ( ardarda gitmenden bahsetmiyorum inş oyle yapmamıssındır bu 3 gün giderken ) ve dediğim gibi ilk günden sırf deneme amaçlı bile vücudda fazladan yüklenmişsen ve tekrar belirtiyorum bol mekik çekmişsen hem antrenmanda hem evde yada antrenmanda ağır bi şekilde mekik çalıştıysan, ilk hafta nefes alırken bile üst karın ve göğüsünde ağrı hissedebilirsin bu normal. beslenmeni bilmiyorum, daha önceki hayatındaki sportif seviyeni bilmiyorum bunları göz ardı ederek yazdım yorumu..

mekik 3 x 10 yaptım onda çok zorlamadım hocamda aletli göğüs çalışmalar zorladı. 3 gün giderken gün aşırı olayını bozmadım. yenide başladığım için heves var hoca her gün gel dese gideceğim yani.
evet nefes alırken bile hissediyorum ama ilk haftadansa sevindim. daha önce basketbol oynuyordum takımda ama 4 yıl önce falan üstünden zaman geçti baya. boyum 190 kilom 93. kilodan da düşsün diye yemeği baya kestim aslında. tek öğün yağsız yemek yiyorum onun dışında meyve ile geçiştiriyorum belki o da vücudu güçsüz bırakıyordur.

@OMK_01 öyle yapıyorum zaten ama artarak devam ediyor ağrılar. sanki üstüne yük biniyor.

@AsD yukarıda ki arkadaşta geçer demiş kafam karıştı açıkcası.

kafan karışmasın. dinleneceksin ağrın geçecek. sonra tekrar basacaksın yine ağrıların olacak. sonra tekrar dinleneceksin.bu şekilde gelişim sağlıcaksın. bu döngüye alışman lazım.

Back
Yukarı