Uğur Kocatürk
Üye
27 yaşındayım. 14 yaşımdan beri naturel v.geliştirme yapıyorum amatör olarak kendi çapımda. Boyum 186. Bu aralar gece gündüz aklıma artık müsabık olmak geliyor. İlaç kullanmayı düşünüyorum. Sabit 7000 lira kira gelirim var. Her hangi bir dükkanım falan yok şuan çalışmıyorum. Bu para ve yaşım hatta ülkem vs itibari ile asılsam arnold a girme şansım falan varmıdır. Gerekirse çalışırım beni fazla oyalamayacak part time iş. Steroidlere growth lara bulaşınca bu paralar bana yetermi acaba. Gercekten bu işi bilenler cvp versin. En cok bana mali yönden şüphe uyandırıyor kafamda. Bi uçak bileti bile malum pahalı. 7000 lira kadar babamdan kalma gelirim var üzerine calışsam 1.5 lira falan beni yormayacak bir işte kazanırım hani. 8.5a bu iş olurmu? Eğer amerikada yaşasaydım llurdu ama biliyorsunuz burda suplement et fiyatlarını. Şuan yarım kilo et yarım kilo tavuk yiyorum en kötü günde bile. Hersey pahalı ordaki adamlarla yarışabilirmiyim acaba? Ve tahmini son gaz asılsam arnolda cıkmak için hangi yarışmaları kazanmak lazm ve ortalama 185 boyla kac kg a ulaşmak lazım?
Not: Genetik olarak naturelde cok iyiyim. İlaç kullanınca aynı tepkileri verirmi bilmem
Not: Genetik olarak naturelde cok iyiyim. İlaç kullanınca aynı tepkileri verirmi bilmem