Arnold Classic e katılma şansım varmı?

27 yaşındayım. 14 yaşımdan beri naturel v.geliştirme yapıyorum amatör olarak kendi çapımda. Boyum 186. Bu aralar gece gündüz aklıma artık müsabık olmak geliyor. İlaç kullanmayı düşünüyorum. Sabit 7000 lira kira gelirim var. Her hangi bir dükkanım falan yok şuan çalışmıyorum. Bu para ve yaşım hatta ülkem vs itibari ile asılsam arnold a girme şansım falan varmıdır. Gerekirse çalışırım beni fazla oyalamayacak part time iş. Steroidlere growth lara bulaşınca bu paralar bana yetermi acaba. Gercekten bu işi bilenler cvp versin. En cok bana mali yönden şüphe uyandırıyor kafamda. Bi uçak bileti bile malum pahalı. 7000 lira kadar babamdan kalma gelirim var üzerine calışsam 1.5 lira falan beni yormayacak bir işte kazanırım hani. 8.5a bu iş olurmu? Eğer amerikada yaşasaydım llurdu ama biliyorsunuz burda suplement et fiyatlarını. Şuan yarım kilo et yarım kilo tavuk yiyorum en kötü günde bile. Hersey pahalı ordaki adamlarla yarışabilirmiyim acaba? Ve tahmini son gaz asılsam arnolda cıkmak için hangi yarışmaları kazanmak lazm ve ortalama 185 boyla kac kg a ulaşmak lazım?

Not: Genetik olarak naturelde cok iyiyim. İlaç kullanınca aynı tepkileri verirmi bilmem

186 cm boyun varsa en az 130 kg % 6 yağ oranında olman lazım 2. genetiğin iyi olucak kaslarının şekli vs 3. sadece ilaçlara vericeğin para aylık 5000 mg testo basıcan tranbolone anapolone oxandrolone winstrol clen ve t3 alıcan daha pct ve koruyucuları yani nolvadexi milktsthik mis bunlaarı saymadım hempsini topla aylık en az 20 bintl beslenmenide sayarsak 25 bin tl eder eder bu ortalama rakam hadi bunlar oldu önce türkiyede bölgesel şampiyonayı kazanıcan sonra ülkede 1. olucan ve avrupaya gidicen ki şampiyon olunca ilaç testi var sonra ıfbbde 2 yıl üst üste 1. olucan bu şekilde pro kart alırsın ardından arnold classic e kalıtılıyorsun mr olimpiadan sonraki en büyük yarışmadır tabi men psquie de yarışırsan aylık masrafın düşer body kılasmanında rakibin kai green dexter jackson vs psqie de ise sergio costantine sadık hadzoviç vs bu adamlarda 185 cm 95 kg %5 yağ oranında umarım yardımcı olmuşumdur arkadaşım eruğ evrekli ile son türkiye şampiyonunu tanıyor

186 cm boyun varsa en az 130 kg % 6 yağ oranında olman lazım 2. genetiğin iyi olucak kaslarının şekli vs 3. sadece ilaçlara vericeğin para aylık 5000 mg testo basıcan tranbolone anapolone oxandrolone winstrol clen ve t3 alıcan daha pct ve koruyucuları yani nolvadexi milktsthik mis bunlaarı saymadım hempsini topla aylık en az 20 bintl beslenmenide sayarsak 25 bin tl eder eder bu ortalama rakam hadi bunlar oldu önce türkiyede bölgesel şampiyonayı kazanıcan sonra ülkede 1. olucan ve avrupaya gidicen ki şampiyon olunca ilaç testi var sonra ıfbbde 2 yıl üst üste 1. olucan bu şekilde pro kart alırsın ardından arnold classic e kalıtılıyorsun mr olimpiadan sonraki en büyük yarışmadır tabi men psquie de yarışırsan aylık masrafın düşer body kılasmanında rakibin kai green dexter jackson vs psqie de ise sergio costantine sadık hadzoviç vs bu adamlarda 185 cm 95 kg %5 yağ oranında umarım yardımcı olmuşumdur arkadaşım eruğ evrekli ile son türkiye şampiyonunu tanıyor
25 bin lira mı :((( aslında bişilerimi satıp devam edebilirim ama ya başaramazsam korkusu da var. Suan 6 ay hazırlanıyım tr de derece yaparım. %10 yağ oranım var ve 108kg ım. İlaç hiç kullanmadm. Genetiğimede güveniyorum ve aldgm tepkiler pozitif ama maddi olarak tırstım valla. Sponsor falan olsa girebilirdim. Ama 25 i sanki abarttın gbi?

25 bin lira mı :((( aslında bişilerimi satıp devam edebilirim ama ya başaramazsam korkusu da var. Suan 6 ay hazırlanıyım tr de derece yaparım. %10 yağ oranım var ve 108kg ım. İlaç hiç kullanmadm. Genetiğimede güveniyorum ve aldgm tepkiler pozitif ama maddi olarak tırstım valla. Sponsor falan olsa girebilirdim. Ama 25 i sanki abarttın gbi?
bi foto atsana 2. para olayı gerçek bence sen fitness da fln yarış o zaman olur bak

abi aslında ben bugun araştırdım 12 haftada 2500 tl lik steroid alırsan pct ve koruyucu dahil 3000 tl olsun yemekde aylık 1000 tl olsun 12 hafta sonra 25 kg kas yaparsın bu ortalama rakamdır ama bi foto at merak ettim seni bence sen bizi trollüyorsun

Back
Yukarı