Resimler 1996 yilindan, Eraser filmi cekilisi zamaninda, filme bakanlar varmi bilmiyorum, ben daha dun seyrettim.. Acayip farklilik var Sanirim su an 56 yasinda arnold, bu bu resimler ise 9 sene eski..
arnold filimlerde ve tatillerde cok farkli cikiyor Bu normal arkadaslar. Film icin kur yapiyor bu anlasilmaktadir. Zaten bu resimlerden 1 sene sonra kalbinden ameliyat oluyor ve 3 ay antremansiz ve düzgün beslenmeden cekilen yine resmi var ve orda berbat görünüyor. Bu 1996 resimleri yine cok iyi
arnold bence tartışılması söz konusu bir kişi değil adam zaten zamanın da yapabileceğinin fazlasını yapmış şuan ki teknoloji o zaman olsa destekleyicileri teknolojiye bağlıyorum arnold neler yapardı adam şuan 61 yaşında ben daha onun yaşında böyle bir vucut a sahip adam görmedim terminatör 3 de 2 sene önce 59 yaşında orada bile güzel vucut u bu arada terminatör 4 de ronni coleman oynuyacakmış duyduğuma göre arnold yorulduğunu söylüyor fakat ekranlarda bulunmak için az da olsa görüneceğini söylüyor...