Armut Tip Vücut Yardım

KranJCar

Üye
17 yaşındayım.Kalça,basen ve beraberinde bacaklarımın kemik yapısı üst vücuda oranla daha geniş ve de yağlı.Göbek ya da fazla kilo hiç yok.Haliyle kalça bölgesi bariz belli oluyor.Vücudun alt ve üst bölgesini dengelemek için nasıl bir yol izlemem gerek,önerileriniz neler? Şuan özelliklede kollara ve omuzlara çalışıyorum.Bisiklette yapıyordum lakin alt bölgenin kaslanıp daha da kalınlaşabileceğinden bıraktım.

Bende de ayni problem vardi kilo almistim..
Dusuk kilo fazla tekrarla agirlik antremani yaptim butun kas gruplarini ama ozellikle squat deadlift hyperextension bu 3 u mukkemmeldi kesin yap, agirlik antremanin ustune 15-20 dk interval cardio yaptim ve en onemlisi diet yaptim vucut normale dondu tavsiye ederim bu taktigi..

Bende de ayni problem vardi kilo almistim..
Dusuk kilo fazla tekrarla agirlik antremani yaptim butun kas gruplarini ama ozellikle squat deadlift hyperextension bu 3 u mukkemmeldi kesin yap, agirlik antremanin ustune 15-20 dk interval cardio yaptim ve en onemlisi diet yaptim vucut normale dondu tavsiye ederim bu taktigi..
Bu üçü de programımda var ve uyguluyorum.Onlardan yana korkum bölgeyi kaslandırıp daha da kalın hale getirmesi.Interval cardio dediğin şey koşu mu?

Bu üçü de programımda var ve uyguluyorum.Onlardan yana korkum bölgeyi kaslandırıp daha da kalın hale getirmesi.Interval cardio dediğin şey koşu mu?
Daha kalin hale gelmesi icin senin gereginden fazla kalori tuketmen gereki eger bunuda yaparsan zaten zayiflayamazsin gitmez o armut tipi.. korkun olmasin benim kalcam yada bacaklarim buyumedi aksine inceldiler ;)

Daha kalin hale gelmesi icin senin gereginden fazla kalori tuketmen gereki eger bunuda yaparsan zaten zayiflayamazsin gitmez o armut tipi.. korkun olmasin benim kalcam yada bacaklarim buyumedi aksine inceldiler ;)
Adam akıllı kaloride almazsam bu sefer üst bedenim hiç gelişmez.En iyisi yemeği gereğinden fazla kaçırmayayım ve şuanki programla devam edeyim bakalım ne olacak :)

Back
Yukarı