arkadaslar gogusumu zedelemisdim zorlamadan gecmedi

Arkadaslar göğüs kaslarimi zorlamisim 1 ay oldu hala icerde morarmis deriye basarsiniz acir ya oyle bi aci oluyo sol gogusumde. (kardiyolojik ve ak ciger muaynesi yapdirdim ) normal mi szce

Body antremanindan once kum torbasi calisdim ve ertesi gün agri vurdu siddetli sekilde bende kalp doktoruna gittim kas agrisidir dedi ve 1 hafta dinlendirdim bölgeyi sonra 4 gün ust uste crossfit antremani yapdim son Crosfitt antremani yapdigim gün göğüs icin body hareletleri yapdim 1 ay şiddetli agri cektim fakat suan agri degil arada batma gibi oluyo hareket ettirince yada ettirdikden sonra detayli bi kardiyoloji muaynesi de yapdirdim göğüs yapısında bozulma yok doktor bakdi

Ortağım ilk başta detaylı bir şekilde doktora görünmeni öneririm ve o batma ve sızı geçene kadar çalışma yapma önemli olan sağlık eğer orası kan topladıysa belki yırtılma veya zedelenme olmuş olabilir.Antreman yapma sakın.Beslenmene dikkat et.

Sagol hocam bende kalp diye korkmusdum şükür problem yok. Ama 4d görüntüleme varmis liflere ve kaslara baktirmayo düşünüyorum

Back
Yukarı