Arkadaşlar yorum yapar mısınız ?

Wb6a0E.jpg
[/url][/IMG]

Arkadaşlar bir aylık değişim . Daha doğrusu bir değişim olmuş mu ? Devam etmeli miyim ? Bu vücut gelişir mi?[DOUBLEPOST=1471361411][/DOUBLEPOST]
image.jpeg

ağırlık çalışmanı ihmal edme beslenmene dikkat et yeter. Bu arada kolundaki dövmenin aynısı benim boynumda göğsündeki dövmede bnim sağ ve sol orta parmaklarda var dikkatimi çekti :D

ağırlık çalışmanı ihmal edme beslenmene dikkat et yeter. Bu arada kolundaki dövmenin aynısı benim boynumda göğsündeki dövmede bnim sağ ve sol orta parmaklarda var dikkatimi çekti :D
Heheh boyun bende istiyorumda meslekte çok dikkat çeker iş bulamam Beslenme konusundada hergün tavuk göğsü-süt-lor peyniri - yumurta şeklinde besleniyorum . Protein tozu kullanmayı düşünmüyorum pek aslında.

Heheh boyun bende istiyorumda meslekte çok dikkat çeker iş bulamam Beslenme konusundada hergün tavuk göğsü-süt-lor peyniri - yumurta şeklinde besleniyorum . Protein tozu kullanmayı düşünmüyorum pek aslında.
Beslenme yerindeyse yeteri kadar protein karbonhidrat alıyorsan kullanmana gerek yok zaten :D

Fotoğraflar farklı açıdan yorum yapmak zor daha yolun başındasın devam :) bu arada o yağ oranını çalışarak üzerinden atamazsın beslenmeni kontrol etmelisin.

Back
Yukarı