Arkadaşlar Yardıma İhtiyacım Var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaşlar 144 kilodan 105 kiloya düştüm diyetle. Artık sporun vakti zamanı geldi çünkü artık diyetle kilo veremiyorum.

Vicut Geliştirme sporuna meraklandım ve 20 gündür düzenli bir şekilde gidiyorum. Kardiyo ve üst bölge çalıştırıyorum.

Kilolarımı düzensiz verdiğim için kollarım küçücük kaldı bacaklarım inceldi ve göbek büyük bir şekilde orda duruyor oda ufaldı pek tabi ama tamamen kaybetmeye uğraşıyorum.

Sizden rica edeceğim şey hem yağlarımdan kurtulup hemde bu üst bölgeyi yapılandırmak için nasıl beslenmeliyim lütfen yardımlarınızı esirgemeyin teşekkür ederim şimdiden

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı