arkadaşlar sizce programım çok mu ağır ?

merhaba arkadaşlar 3 aydır bb yapıyorum başlangıç için flexor hocanın verdiği 3 aylık programını bitirdim gelişimim şu şekilde: yaş:20 boy:175 cm kilo:58 den 72 ye omuz:102den 111 cm e kol:28 den 33 cm e yağ oranı:%13 ten %14 e yükseldi ben kendi açımdan çok iyi geliştiğimi düşünüyorum.yeni antreman programımda 2 gün gidip 1 gün dinleniyorum ve protein tozuna başlayacağım amacım kas kütlesini artırmak.Salonda beğenenler var ağır diyenler var, 1 dolu 1boş yap diyenler var,bölgesel yapma diyen var program şu:

1.GÜN GÖĞÜS- ÖN KOL
bench press 10-10-8-6 4 set
dumbell incline press 12-10-10-8 4 set
dumbell fly 12-10-10-8 4 set
dumbell pullover 12-10-10 3 set
---------------------------------
ez bar curl 10-10-8 3 set
hammer curl 10-10-8 3 set
barbell preacher curls 10-10-8 3 set
2.GÜN OMUZ-ARKA KOL
lateral raises (setler göğüsün aynısı)
upright rows
back press
bent over lateral raises
---------------------------------------
One Arm Pulley Push Down (setler ön kolun aynısı)
Seated Triceps Press
Lying Barbell Triceps Extension
3.GÜN SIRT-KANAT-BACAK
lat pull down (setler göğüsün aynısı)
seated rows
standing low cable row
one arm dumbel row
-----------------------------------
leg press 3*12
leg extension 3*12
leg curl 3*12

yeni başlayanlardaki hızlı gelişimle gelen çalışma azmine lafım yok ancak sana kötü bir haberim var.3 ayda vücudunun yağsız kütlesinin 50 küsürden 62ye yükselmesi imkansız :(.muhtemelen ölçümde hata var ve başta çok zayıf olup hızlıca kas kütlesi de eklediğin için aldığın yağın farkında değilsin.geç olmadan farkına varsan iyi olur iyi çalışmalar

yeni başlayanlardaki hızlı gelişimle gelen çalışma azmine lafım yok ancak sana kötü bir haberim var.3 ayda vücudunun yağsız kütlesinin 50 küsürden 62ye yükselmesi imkansız :(.muhtemelen ölçümde hata var ve başta çok zayıf olup hızlıca kas kütlesi de eklediğin için aldığın yağın farkında değilsin.geç olmadan farkına varsan iyi olur iyi çalışmalar
yağ oranı hatalı ölçülmüş olabilir doğrudur.Beslenmeye çok özen gösteriyorum günde 5000 kaloriye yaklaştığım günler oldu.Göbek bölgesinde dediğin gibi yağlanmalar var artık yemekten sonra şişkinlik diyodum da kendimi kandırmamak lazım :).Clean bulk yapmaya çalışıcam fakat antreman programımın değerlendirilmesi önemli

Herkes sevdiği gibi çalışmalı ancak program dediğin için söyleyeyim jason blahanın icf programı yada mehdinin strongliftsi gibi güzel programlar varken asla split yapmazdım.5000 kalori çok acayip rakammış :)

Back
Yukarı